Julekalender luke #14 – Utpostens store Tanline-Guide

På tross av at vinteren så vidt har rukket å starte, er det nok mange som har begynt å glede seg til vinterhalvårets store høydepunkter: vintersamling til syden! Noen mener kansje at slike utflukter handler om å få «trent» «godt» på «bart underlag», men vi vet alle at det handler mest om å få mørkere pigmenter i huden, for å kunne vise frem til alle som sitter igjen hjemme. Det du kansje undrer over i denne tiden for planlegging, er hvilken måte man skal stilisere nevnte pigmenter. Fortvil ikke! Vi på utposten har nemlig samlet de mest viktige (og mest dristige) stilene vi anbefaler dere å gå for i vinter!

Klassikern:

Et standard t-skjorte-skille er en stil som er selvskreven på enhver tanline-guide, men vi inkluderer den likevel. Dette er en stil som er eldre enn solbruningen selv, men om du går med denne kommer du neppe til å skille deg ut særlig i en folkemengde. Det er ditt egent valg å gå for en såpass trygg stil, men vi anbefaler derimot heller en av de påfølgende i dette innlegget.

Patrioten:

Du kan ta normannen til Spania, men du kan aldri ta Norge ut av nordmannen… som er i spania, eller noe sånn der. Det er alltid viktig å vise sin tilhørlighet til fedrelandet hvor enn du er i verden. Anbefales på det sterkeste.

The Babe:

Til neste år kommer vi til å leve i 2024, noe som betyr at vi alle må være enda mer progressive, og bryte enda flere kjønnsroller enn vi gjorde i 2023. Dette er en variant som kommer til å vekke oppmerksomhet hvor enn du går, og du kommer til å få mange gratulasjoner på hvor åpen og modig du er.

Borat’en:

Denne stilen er en «statement», både om mote, og funksjonalitet. Her har de muligheten til å vise at du foretrekker treningstøy med optimal luftflyt, bevegelsesfrihet, og varmeutstrømmning. Men ta ikke vårt ord på det, ta det heller fra selveste «action»-Frank Løke, som sverger til denne varianten.

Kunstverket:

La kroppen din være ditt lerret! Med en slik variant er det uendelige muligheter, enten du ønsker å dekorere deg med ett uskyldig smilefjes, som i eksempelet, eller du vil spre ditt personlige budskap. Her handler det om å være kreativ!