O-Kjøkken Info

Det finnes ingen frist for å søke siden man hele tiden kan booke bolig, men anbefaler å søke så tidlig som mulig om du ønsker å få plass.

De fleste aktive medlemmer i orienteringsgruppa i NTNUI bor samlet på Moholt studentby, på vennekollektiver som vi kaller for o-kjøkken. På studentbyen er det slik at 4 hybler deler kjøkken og bad. Et o-kjøkken er et slikt hybelkompleks der det kun bor o-løpere. Totalt er det litt under 30 slike o-kjøkken på Moholt, og alle er lokalisert innen en radius av bare noen få hundre meter (se kartet her). De fleste o-kjøkken har eksistert i mangfoldige år, og tradisjoner som de første o-kjøkkenbeboerne innførte i sin tid blir fremdeles fulgt. En stor fordel er at alle deler samme interesse, og du slipper at folk bryr seg med at du tørker o-sokker på kjøkkenbordet. Å bo slik vi gjør gir oss perfekte muligheter for fellestreninger, og ikke minst sosialt liv. Alle treninger har oppmøte i studentbyen, så det er maks et par hundre meter å gå til trening fra hvor du bor. De små avstandene gjør det også lett å dra på besøk til hverandre for å slå av en prat. Spesielt for nye studenter er det fordelaktig å flytte inn på o-kjøkken. Vi gir deg et trygt og godt miljø, og du vil føle deg hjemme med en gang. De fleste o-kjøkken har mye kjøkkenutstyr, dekorasjoner og andre nødvendigheter, så det er billig å flytte inn.

Har du lyst til å flytte inn på o-kjøkken? Send en e-post til infosjef på idunn.strand@ntnui.no med navn og når du ønsker å flytte inn, og så tar vi kontakt med deg om prosessen videre.