Ny i o-gruppa?

English below

Informasjon

Det viktigste kommunikasjonsmiddelet i o-gruppa er Slack. Slack er en app til mobil og pc der kommunikasjonen er oppdelt i forskjellige kanaler slik som #bull, #lunsjdate og #treningssnakk, som man melder seg inn etter eget behov ved å trykke på “+”-knappen. Det er også mulig å sende direktemeldinger til brukerne på Slack. I tillegg brukes maillistene. På disse kommunikasjonskanalene kommer mer utfyllende informasjon om ukas treninger, kjøring til løp og påminnelser om påmeldingsfrister. På #bull kommer mer diverse, blant annet spontane treninger, og mye om det sosiale som skjer i o-gruppa.

Bli medlem

For å delta på NTNUI Orientering sine treninger og/eller konkurrere for NTNUI Orientering må man være medlem i NTNUI og registrert seg på https://medlem.ntnui.no. Du søker opp Orientering under grupper og sender forespørsel om å bli med, så godtar nestleder deg etterhvert. Dette gjelder også for de som konkurrerer for en annen klubb enn NTNUI. Hvis du har byttet klubb fra en annen norsk orienteringsklubb må du også sende mail om dette til jan.arild.johnsen@orientering.no.

Det kan også være nyttig å bli medlem på nettsiden, slik at du enklere kan melde deg av og på arrangementene og treningene våres. Det gjøres her.

Oppmøtested

Er som oftest i Moholt studentby, utenfor treningssenteret på Moholt (“TPM”) eller ved parkeringsplassen ved siden av Bunnpris (“Lille-P”). Link til nøyaktig plassering finnes på treningsplanen på hovedsida.

Kjøring

Ofte kjører vi til de o-tekniske treningene. Vi er avhengige av at folk stiller med personbiler, så sjåføren skal få 40 kr per passasjer for turer i Trondheim. Er det en lenger tur regnes andelen per person ut ved hjelp av formel for reisestøtte.

Bli-kjent-kveld og nybegynnerkurs

Det vil bli arrangert bli-kjent-kveld en torsdag tidlig på høsten. Dato og sted er ikke helt fastsatt enda, men påmelding og mer info vil komme.

Spørsmål

Stilles til rekrutteringsansvarlig om du er nybegynner og nestleder om du er erfaren. Kontaktinformasjon finnes her.


Membership

If you want to train and/or compete for NTNUI Orienteering you need to have a membership in NTNUI, which you can buy from SiT, and register at https://medlem.ntnui.no. To easily register and unregister for trainings and events you can sign up at our webpage here.

Meeting place for trainings

Usually all of our meeting places are at Moholt studentby. The trainings usually starts from the training centre (called ‘TPM’) or the parking lot at Bunnpris (called ‘Lille-P’). The meeting places are given in the training information.

Introduction event

We are arranging an introduction event called ‘Bli-kjent-kveld’ in August/September. Time and place is not decided yet, but more information and registration will come.

Questions

They can be asked to the ‘rekrutteringsansvarlig’. Contact information can be found here.