Ny i o-gruppa?

Informasjon

Det viktigste kommunikasjonsmiddelet i o-gruppa er Slack. Slack er en app til mobil og pc der kommunikasjonen er oppdelt i forskjellige kanaler slik som #bull, #lunsjdate og #treningssnakk, som man melder seg inn etter eget behov ved å trykke på “+”-knappen. Det er også mulig å sende direktemeldinger til brukerne på Slack. I tillegg brukes maillistene. På disse kommunikasjonskanalene kommer mer utfyllende informasjon om ukas treninger, kjøring til løp og påminnelser om påmeldingsfrister. På #bull kommer mer diverse, blant annet spontane treninger, og mye om det sosiale som skjer i o-gruppa.

For å delta på NTNUI Orientering sine treninger og/eller konkurrere for NTNUI Orientering må man være medlem i NTNUI og registrert seg i dette spørreskjemaet. Dette gjelder også for de som konkurrerer for en annen klubb enn NTNUI. Hvis du har byttet klubb fra en annen norsk orienteringsklubb må du også sende mail om dette til jan.arild.johnsen@orientering.no.

Oppmøtested

Er som oftest i Moholt studentby, utenfor treningssenteret eller Lille-P (ved Bunnpris). Link til nøyaktig plassering finnes på treningsplanen på hovedsida, evt. på kartet nederst på o-kjøkken.

Kjøring

Ofte kjører vi til de o-tekniske treningene. Vi er avhengige av at folk stiller med personbiler, så sjåføren skal få 40 kr per passasjer for turer i Trondheim. Er det en lenger tur regnes andelen per person ut ved hjelp av formel for reisestøtte.

Nybegynnerkurs

Arrangeres på NTNU Gløshaugen. Påmelding og info kommer når det nærmer seg!

Spørsmål

Stilles til rekrutteringsansvarlig om du er nybegynner og nestleder om du er erfaren. Kontaktinformasjon finnes her.