Ny i o-gruppa?

Informasjon

Det viktigste kommunikasjonsmiddelet i o-gruppa er maillistene. Her kommer mer utfyllende informasjon om ukas treninger, kjøring til løp og påminnelser om påmeldingsfrister. På Bull-lista kommer mer diverse, blant annet spontane treninger, og mye om det sosiale som skjer i o-gruppa.

For å delta på NTNUI orientering sine treninger man være medlem i NTNUI, registrert seg i dette spørreskjemaet og ha sendt inn bilde av medlemskortet sitt til orientering-nestleder@ntnui.no. Dette gjelder også for de som ønsker å løpe konkurranser for o-gruppa. Hvis du har byttet klubb fra en annen norsk orienteringsklubb må du også sende mail om dette til jan.arild.johnsen@orientering.no. For treninger inne på SiT sine treningssenter må man også ha medlemsskap hos SiT.

Oppmøtested

Er som oftest i Moholt studentby, utenfor treningssenteret eller Lille-P (ved Bunnpris). Link til nøyaktig plassering finnes på treningsplanen på hovedsida, evt. på kartet nederst på o-kjøkken.

Kjøring

Ofte kjører vi til de o-tekniske treningene. Vi er avhengige av at folk stiller med personbiler, så sjåføren skal få 40 kr per passasjer for turer i Trondheim. Er det en lenger tur regnes andelen per person ut ved hjelp av formel på reisestøtte.

Nybegynnerkurs

Arrangeres 26.mars på NTNU Gløshaugen. Påmelding og mer info HER!