Arrangementer

Koietur

Bli-kjent-tur i starten av høstsemesteret. Stikkord er: Toppturer, nakenbading, tjuvfiske, lystig stemning rundt bålet og allsang i badstua. Et must for alle nyankomne o-løpere i bartebyen.

Lilleputten

Nord-Europas mest stemningsfulle o-løp. Opplev Bymarka i skinnet fra et stearinlys. Kle deg godt, for høy vanskelighetsgrad på løypene kompenserer i høy grad for beskjedne løypelengder. (Vanskelighetene er gjerne av annen sort enn de en vanligvis møter i o-løypa)

Veddugnad

Alltid legendarisk arrangement for o-løpere med forkjærlighet for motorsag, øks og bålkaffe. Forvent god stemning på kveldene og kanskje en tår eller to.

ACs minneturnering

Dette er o-gruppas prestisjetunge mesterskap i fotball. Arena er de to banene på Grounden på Moholt; D-16 Park og Stuttford Lane. Turneringen spilles vanligvis tidlig i september (helst før Trondheims-sommern forsvinner helt), og det er vanlig at de aller fleste o-kjøkken stiller lag.

NSM

Nordisk Studentmesterskap. Hevdet du deg ikke i NM? Fortvil ikke! NTNUI vinner alltid NSM! (I alle fall banketten) Arrangementet alternerer mellom Finland, Sverige og Norge, og går av stabelen typisk tidlig i november. Bussturen er for mesterskapene i Sverige og Finland (minst) halve opplevelsen (og ikke bare i reisetid). NSM, et minne for livet. Om du fremdeles er i tvil, hør med noen som har tatt turen før.

O-dag

O-gruppas berømte og beryktede karneval, andre fredagen i november. Konseptet er at alle o-kjøkken har hvert sitt tema og inviterer alle kjente for å bli med på moroa.

Bakrusspretten

Still i kostymet lørdagsmorgenen etter o-dag og delta på prolog mellom blokkene på Moholt. Det ordentlig løpet går søndagen etter o-dag i Estenstadmarka.

O-ball

Plutselig en dag i februar er det tid for o-ball. O-jenter som til vanlig ser utrolig snertne ut i tights stiller i finstasen. O-gutter tar også på finstasen og prøver så godt de kan å matche jentene. Stedet er Studenterhytta, og ballet åpnes med hopprenn og bålvorspiel. Det bærer etterhvert inn i Studenterhytta, og etter en tur i badstua er det tid for et fantastisk måltid i regi av Per-kokk. Ballet avsluttes gjerne med et nachspiel på vedloftet. Selvfølgelig muligheter for overnatting.