Klubbtøy

Siden høsten 2021 er Trimtex vår klesleverandør. Flere NTNUI-effekter kan også kjøpes i Idrettsbygget på Gløshaugen. For å få dekket startkontigent på løp, også i utlandet, er det nødvendig å løpe med NTNUI-tøy med riktig sponsor. Riktig sponsor er Sweco og M-Tiger sports. På eldre klubbtøy er Axcess akseptabelt, men Skanska må dekkes siden de driver i samme virksomhetsområde som Sweco. Det er greit å løpe med noname og Bryzo tøy på løp, ettersom de også har Sweco som sponsor.

Neste mulighet for å bestille klær hos nettbutikken til Trimtex er høsten 2023.

Det er også mulig å kjøpe restetøy fra vårt lager fra vår tidligere leverandører Noname og Bryzo, samt strømper og mesh fra Trimtex. Hva som er tilgjengelig siden 27. September 2023 finnes nederst på siden. 

Har du spørsmål om klubbtøy eller bestilling av tøy kan du ta kontakt med Halvard Kornmo på halvard.kornmo@gmail.com eller stikk innom Herman Krags vei 6-4.

Har du spørsmål angående sponsormerker eller noe rundt sponsor kan du ta kontakt med Mina Jørgensen på mina.jorgensen@ntnui.no, eller stikk innom Herman Krags veg 14-3.