Klubbtøy

Vår nye utstyrsleverandør er Trimtex. Flere NTNUI-effekter kan også kjøpes i Idrettsbygget på Gløshaugen. For å få dekket startkontigent på løp, også i utlandet, er det nødvendig å løpe med NTNUI-tøy med riktig sponsor. Riktig sponsor er Sweco og Led-X. På eldre klubbtøy er Axcess akseptabelt, men Skanska må dekkes siden de driver i samme virksomhetsområde som Sweco. Det er greit å løpe med noname og Bryzo tøy på løp, ettersom de også har Sweco og LED-X som sponsor.

Neste mulighet for å bestille klær skjer rundt høsten 2021. Mer info kommer.

Fra Januar 2021 blir det også mulig å kjøpe restetøy fra vårt lager fra vår tidligere leverandører Noname og Bryzo. Hva som er tilgjengelig siden 21 September 2021 finnes nederst på siden. 

Har du spørsmål om klubbtøy eller bestilling av tøy kan du kontakte John Runde på johnolavrunde@gmail.com, ring 48159940 eller stikke innom Herman Krags vei 6 – 44.

Har du spørsmål angående sponsormerker eller noe rundt sponsor kan du ta kontakt med Ole Jørgen Bogen Arenth (singel) på ole.arenth@gmail.com, ringe 91309363 eller komme innom Moholt Alle 6-1.