KKC

KKC er en nattcup som består av 6 løp i 2023.  Tømmerholtnatta, Gimse by Night, Byåsennatta og Jaktprøven er nærløp arrangert av Wing, Melhus, Byåsen og Freidig, mens resten av løpene arrangerer vi selv i NTNUI. Programmet vil bli oppdatert fortløpende med linker og ytterligere info.

Programmet er som følger:
KKC#1 20. september Tømmerholtnatta (påmelding)

KKC#2 27. september Gimse by night (påmelding)

KKC#3 4. oktober Byåsenatta (påmelding)

KKC#4 10. oktober Prolog (Kommer)

KKC#4 11. oktober Jaktstart (Kommer)

KKC#5 18. oktober Jaktprøven (påmelding)

KKC#6 25. oktober Finale (Kommer)

Klasser: Dudes og Babes
Poengorientering: Duden og baben med flest poeng regnes som vinner. Å få 60 % av poengene til henholdsvis beste dude og babe vil regnes som 30 min bak vinner. Dette er utgangspunktet for en lineær interpolasjon der alle dudes og babes tildeles en “tid bak vinner”. Hvis løpere får maximal poengsum vil tiden de er under 45 minutter regnes som bonussekunder.

Bonussekunder: På KKC-løp med fellesstart og jaktstart (Gimse by night og KKC#4-jaktstart) vil de tre beste få bonussekunder (15s – 10s – 5s).

Sammenlagt: Tiden bak vinner i hvert løp deles på 3 for beregning av sammenlagtresultater underveis i cupen. Til slutt er det rekkefølgen i mål etter finalen som bestemmer det endelige resultatet. 3 løp teller før finalen.

Finalen: Det vil være jaktstart på det siste løpet. 3 av de 5 første løpene legger grunnlaget for startlista på denne jaktstarten. Første løper i mål på finalen vinner KKC sammenlagt!
Premiering: Sammenlagtvinnerne vinner hver sin Circle K kopp for 2024. Denne må selv kjøpes og kvittering leveres til kasserer for å få tilbake penger.