Julekalender luke 13

Endelig 13. desember og tid for fortellingen om årets Luciatog! HemMA har som tradisjonen tro bakt utallige lussekatter, og fått gleden av å vekke og overraske flotte folk. Vi deler selvfølgelig høydepunkter fra årets tog med dere alle her. God (kalender)lesing! <3 

Som vanlig starter turen til våre kjære naboer, eller vent, ikke i år. Eksamenshjernene våre bestemte at årets tur skulle starte ved Bunnpris. De nye naboene våre i HK fikk dermed sove litt lenger for denne gang. 

Det ble en litt skuffende start med ingen beboerne hjemme på 3. post… men heldigvis bor de ikke alene i blokka og hønseburet tok oss godt i mot. Der ble første person vekket og første duo møtt. Videre opp i blokka hadde Utposten lagt fram litt tips, takk! 

Videre gikk turen til Skipp, Compass og Turbo. Her ble vi møtt av noen trøtte og veldig glade fjes, og enda en søt duo. TurbO får prisen får raskeste åpning av ytterdøra, og godt ryddet kjøkken! Disse gutta gledet seg til å bli vekket av flotte, syngende damer og lussekatter. «Da var det på tide med årets tidligste morgen igjen» – Mats. 

Fortsettelsen i HK bød blant annet på første kjøkken vi ikke kom inn til, de første som allerede er våkne, årets mest rotete rom uten gulv i synet og det klirret i glass da vi smøg oss inn («planen er å rydde det i morgen») og enda mer tips! 

Nå begynner flere å ha stått opp og sitter klare når vi kommer. Clemens overrasket kanskje mest i dag der han satt klar. På Stutta ventet de med glede i sofaen, og Melde hadde til og med fyrt i peisen. Koselig morgenstund<3 

Som vi alle vet: tpm er o-løpernes andre hjem. Vi måtte derfor selvfølgelig innom her og. Dette til stor glede og overraskelse for de spreke morgenfuglene. 

Etter tpm møtte vi Henrik på Kartellet og syntes det var rart han ikke var på tpm, men der var det vi som var for sent ute. Han hadde allerede vært der og var ferdigtrent. 

Mens vi nærmer oss slutten av årets Luciatog, har de fleste stått opp og startet dagen, men ikke alle. Vi fikk fortsatt gleden av å vekke årets syvsovere. Vi ble møtt av en utrolig glad Magnus som var glad for å være tilbake i Trondheim igjen. Han savnet å være her i fjor på denne dagen, og det skjønner vi godt. På Otellet, siste kjøkken i år, sov alle sammen fortsatt, så da fikk vi avsluttet turen slik vi startet den ved å vekke de med sang. 

Takk for i år, og til neste gang håper vi dere finner på enda mer sprell (!!) og deltar i årets sengetøy konkurranse (utgår i år grunnet lav deltagelse). 

Til slutt noen sitater fra HemMA på turen:

  • Oppgitt og sulten Andrea til Live når hun skal holde lyset hennes for n-te gang men ikke skjønner: «Den hjernen din fungerer ikke!». 
  • Live om de som får ta eksamen på samling: «Lucky bastard!!!» med misunnelse og aggresjon i stemmen. 
  • Andrea det øyeblikket hun kom inn til svenskene: «God morrron» og språkforvirra. 
  • Pernille som går opp trappene snur seg til Live: «Ikke brenn meg i rumpa!». 
  • Fanni etter at hun brant håret i fjor: «Jeg husker nesten ingenting fra i fjor, ble helt traumatisert da håret brant».