Julekalender luke #12 – HO-HO-roskop 2024

Det nye året er rett rundt hjørnet, og Flaskeposten har gjort alle en tjeneste ved å finne ut hva det nye året vil bringe DEG!

Tyren/Taurus:

Denne sesongen møter du et hinder, både i orienteringsløypa og utenfor. Hvordan du velger å løse dette blir avgjørende for veien videre. Hopper du over? Eller snur du og velger en lettere vei? Du havner kanskje utenfor kartet, men det var en nødvendig omvei for finne tilbake.

Årets leveregel: there are no mistakes, only opportunities

Tvillingene/Gemini:

Etter en litt tøff tøff vinter, kommer våren og byr på gossip og artige aktiviteter for deg. Kanskje kommer det en bankett eller to med en spennende slutt? Du får uvanlig mye energi og denne kan du bruke på litt av hvert. Du finner mange poster den kommende sommeren, selv om de ikke er dine. På høsten får du deg en uvenn og du gjør noe som svekker din posisjon i o-gruppa betydelig.

Årets leveregel: keep your friends close, but your enemies closer.

Krepsen/Cancer:

Dette er året du knytter deg spesielt til en i o-gruppa. Blir det søte melodier? Kanskje en tur eller to til kuhaugen? Think so. Ikke vær redd for å utforske farvannet og heller ikke Estenstadmarka! Denne sommeren er du ekstra fremoverlent. Når høsten kommer oppdager du noe helt revolusjonerende om noen i o-gruppa.

Årets leveregel: collect moments, not things

Løven/Leo:

Du starter året med en indre konflikt der du må ta et viktig valg. Våren handler om å tilbringe mest mulig tid med o-gruppa. Du har potensialet til å bli en nattrev, chill. Du utløser beklageligvis brannalarmen, og noen må betale prisen for det. Dette er året for skiltstjeling. Burde du kanskje holdt hendene dine for deg selv?

Årets leveregel: If you look at what you have in life, you’ll always have more. If your look at what you dont have, you’ll never have enough.

Jomfruen/Virgo:

Neste år starter med at du markerer din misnøye mot en i o-gruppa. Våren handler om å akseptere sine dårlige beslutninger og veivalg. Før sommeren kommer og det blir din mest aktive måned. Du har ting å gjøre både morgen og kveld, du lander drømmejobben og er klar til å ta fatt på ditt nye liv. Så kommer høsten og du innser at du savner ditt gamle liv i o-gruppa.

Årets leveregel: don’t cry because it’s over, smile because it happened.

Vekten/Libra:

Dette året blir slutten på people pleasing for deg. Du vinner en pris på o-ball som du ikke er stolt over, men du må bare stå i det. Denne våren møter du opp på alle mandagstreningene, kanskje blir du til og med en onsdagstreningsperson?

Årets leveregel: you only live once

Skorpionen/Scorpio:

Denne sesongen blir du veldig selvsikker på dine veivalg, både i og utenfor skogen. Du vinner drepeleken, bare synd at ingen bryr seg. Når sommeren kommer tar du deg litt etterlengtet fri, selv om dette ikke er nytt for deg… Året avsluttes med en overraskelse.

Årets leveregel: ingenting er umulig det umulige tar bare litt lengre tid

Skytten/Sagittarius:

Du får en spennende vår og du må ikke være redd for å prøve nye ting, kanskje skal du melde deg på vintersamling likevel? Dette er året du endelig lager noe ordentlig til fellesmiddag, det blir en glede for hele kollektivet. Det er viktig å bygge de gode relasjonene på hjemmebane, før du tar fatt på andre prosjekter.

Årets leveregel: borte bra, men hjemme best

Steinbukken/Capricorn:

Du vinner en enorm sum i pantelotteriet! Dette gjør deg sykt populær. Som den heldiggrisen du er finner du også ditt livs kjærlighet. Om hen er i o-gruppa vet vi ikke, men det får vi bare håpe. I tillegg vinner du tio helt alene, smash!

Årets leveregel: live, love, laugh

Vannmannen/Aquarius:

Du får snart en spennende DM på Strava, kanskje blir det starten på et eventyr? Sesongens store mål blir oppnådd, men har medaljen en bakside? Du blir en dugnadshelt i o-gruppa denne våren, O-ringen i Åre var bare en prøvesmak på all din dugnadsinnsats det kommende året.

Årets leveregel: believe you can, and you’re halfway there

Fiskene/Pisces:

Dette året blir helt gjennomsnittlig for deg.

Årets leveregel: wake up determined, go to bed satisfied.

Væren/Aries:

Dette blir ikke ditt år. Onlyfans blir din økonomiske redning etter å ha spilt bort alle pengene dine på pantelotteriet. Du blir vekket dødstidlig på Luciadagen, og du har på ditt verste sengesett. I tillegg får du vann i øret, og det går ikke bort på mange dager. Au!

Årets leveregel: life is like a box of chocolate, you never know what you’re gonna get