Interessepåmelding oringen 2018

Hu og hei!

Sommerens vakreste eventyr er i år, som de fleste andre år, Oringen. I år er oringen lagt til Høga Kusten, noe som gjør at det blir en lengre reise enn i fjor (mer om reise nedenfor), men til gjengjeld blir det et ganske annerledes terreng enn vi er vant med. For å få mer info om konkurransene og området som sådan bør man lese på hjemmesiden til oringen. I motsetningen til andre år er campen delt i to, planen er å overnatte ved Svedjeholmens camping, et lite stykke fra oringentorget og byen.

Oringen 2017

For å bestille teltplasser trenger jeg en grov oversikt over hvor mange som er interessert i å bo med klubben på ocampen i sommer, så meld deg på hvis du vil ha det like gøy i Høga Kusten som de hadde i PreO genser i Arvika i fjor!

Det tar ca 10 timer å kjøre fra Oslo til Örnsköldsvik, ca 7 timer fra Trondheim. Med tog fra Trondheim tar reisen ca 9 timer pluss eventuelle overgangstider og koster ca 1400 kroner tur retur per dags dato. Tog fra Oslo koster ca 1450 per dags dato og tar rundt 12 timer. Det er også mulig å fly via Stockholm, tur retur koster 2500 kroner nå og det tar 2 timer og 10 minutter pluss mellomlanding på Arlanda. For å komme til campingen fra flyplassen må man enten ta taxi eller skaffe leiebil. I Örnsköldsvik vil det gå busser mellom Svedjeholmens camping og oringentorget mellom 15:00 og 21:00 (ca 10 min busstur). Det går også buss til alle løpene. Buss fram og tilbake til arenaene samt buss fram og tilbake til oringentorget er inkludert i påmeldingsavgiften.

http://oringen.se/213/hoga-kusten-2018.html

Øystein Fruseth Christiansen

Skriver mail og drikker