NM i skiorientering på Kongsberg

Helga 17.-18.2 var vi en fin gjeng på 13 som dro til Kongsberg for å delta i NM i skiorientering. Helgas konkurranser besto i NM mellomdistanse på lørdagen og NM stafett på søndagen.

På lørdagen gikk Anna Ulvensøen inn til sitt første individuelle NM-gull, tett fulgt av Marta Ulvensøen med sølv, Maren Jansson Haverstad på fjerde (kun ett sekund fra bronsen) og Anne Willkommen Eiken på sjuende. Jørgen gjorde et godt løp og gikk også inn til sølv.

Medaljevinnerne på mellomdistansen. Foto: Åsne Skram Trømborg

Etter løpet fikk vi tatt igjen mye OL på TV. På kvelden lagde vi fellestaco og spilte Ryktet går. Overnattingen var hjemme hos foreldrene til Idunn Haavengen og Anne i Kongsberg, stor takk til dem!

 

Førstelaget på seierspallen

På søndagen gikk jentenes førstelag med Marta, Maren, Anna ut med favorittstempel etter gårsdagens gode resultater, og gikk fortjent inn til seier etter å ha ledet fra første veksling og inn. Andrelaget (Anne, Ingvild Brekke og Åsne Skram Trømborg) og tredjelaget (Idunn, Karoline Dahl Fosby og Kristin Antonsen) gikk inn til henholdsvis 6. og 9. plass. Herrelaget med Håvard Mo Vaadal, Jakob Kalvig Skogan og Jørgen Madslien ble dessverre disket på grunn av at emittagen ikke lot seg lese av.

Herrelaget er misfornøyde med diskinga

Lykke til til Anna, Marta, Anne og Jørgen som skal delta på Student-VM denne uka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *