NC Østfold (+EM-testløp)

Det blir overnatting på Vestby Gjestegård og Hyttepark under norgescup i Moss og Indre Østfold helga 7-8. april. Begge løpa er uttaksløp til TioMila. Start på løpet laurdag er kl. 12, så det vil vere mogleg å rekke løpet med morgonfly frå Trondheim. Vi har likevel booka overnatting frå fredag.

Det er ca. 20 min å køyre til arena laurdag og ein knapp time søndag. Vi har bestilt overnatting for ca. 25 pers i tre leilegheiter og ei hytte fredag til søndag, og fristen for å redusere bookinga er 7 dagar før. Derfor er påmeldingsfristen 10 dagar før, 27. mars.

Prisen blir ca. 250 kr/natt, men sengetøy kostar 90 kr ekstra, så det er smart å ta med eige.

Påmelding løp laurdag (mellom, Moss)
Påmelding løp søndag (lang, Indre Østfold)

 

 

EM-testløp 10. april
Det er per no ikkje planlagt fellesovernatting vidare fram til EM-testløpet på tysdag, som går i Oslo, men om fleire ønskar dette, eller kan organisere det, er det berre å ta kontakt.

 

Reise

Både fly, tog og bil er aktuelle reisemåtar. Fly er grunnlag for reisestøtta (374 kr).

Endring: For å gjere det enklare å ta ut leigebilar er det anbefalt å ta fly som lander fram til ca. 18:30. Dei som kjem på andre tidspunkt må sjølv ordne og betale for vidare transport med buss/tog.

Om du ønskar ekstra fleksibilitet på flybilletten til relativt billeg penge, bør du bestille sportsbillett. Skriv inn koden ntnui22 som “Avtalekode” her: https://classic.sas.no/tilbud-og-priser/priser/sport1/bestill-sportsreise/

 

Transport
Vi treng bil for å reise til arena, så avhengig av kor mange som stiller med privatbil vil det blir satt opp leigebilsjåførar.

 

Pris
Reise: ca. 750 kr for tur/retur
Overnatting: ca. 250 kr per natt
Transport:  ca. 300 kr/pers
Reisestøtte: -374 kr
Totalt: ca. 950 kr

Jakob KS

Mang ein gong har eg vore kjær, men mi einaste ekte kjærleik, er mail.