Julekalender luke 19 – 7 slag til jul

Nå er det under en uke til jul og på tide å sette inn støtet for å få bakt 7 slag til jul. I likhet med julekaker kan også ogruppa deles i 7 slag og DiskO har gitt hvert slag i ogruppa et slag til jul.

  1. Smultringer: Dugnadshelter
    Smultringer og dugnadshelter deler kanskje ikke mange fysiske egenskaper, men begge representerer verdifulle bidrag til fellesskapet. Smultringer er varierte godbiter som tilfører sødme og variasjon, mens dugnadshelter, som dedikerte mennesker gir ogruppa arbeidskraft og engasjement til å styrke fellesskapet.
  2. Sirupsnipper: Ski-o
    Sirupsnippene består av to ting, pepperkaker og mandel. To ting som ikke har noe med hverandre å gjøre, men likevel av en eller annen grunn blir satt sammen. Akkurat som ski-o, der aktivitetene ski og orientering, tilsynelatende to helt forskjellige ting av en eller annen grunn skal gjøres samtidig. Men siruppsnipper er godt da, akkurat som at ski-o løperne er gode å ha i miljøet og bidrar til litt trengt variasjon.
  3. Fattigmann: Elite
    Selv om de er fra ulike sfærer, kan man finne overførbare kvaliteter. Både fattigmannkaken og å bli eliteløper i orientering krever presisjon og dedikasjon. Akkurat som at fattigmann krever nøyaktige målinger, krever eliteløperne presise navigasjonsferdigheter og dedikert trening for å oppnå suksess. Begge har en finslepen balanse mellom elementer for å oppnå optimal ytelse.
  4. Berlinerkranser: Bankettløper
    Bankettløperne går for glitter og stas og det lille ekstra, godt i stil med de fine sukkerkrystallene på berlinerkransene. De er ikke alle så ofte å se på trening, men stiller alltid opp om det er noe sosialt og bidrar med det til det gode miljøet i klubben.
  5. Krumkaker: Løpegutter
    Selv om det er en uvanlig sammenligning, kan man si at både krumkaker og gutter med splitshorts og caps som liker å løpe fort, gir en smak av tradisjon og moderne lidenskap. Krumkaker, med sin delikate form og historiske bakgrunn, representerer tradisjon og håndverk. På den andre siden symboliserer gutter med splitshorts og caps en moderne tilnærming til løping, med fokus på hastighet og komfort. Begge gruppene deler lidenskapen for det de gjør, og representerer eleganse og smidighet.
  6. Sandkaker: Grinebitere
    Sammenligningen mellom grinebitere og julekaken sandkaker baserer seg på nostalgiske elementer. Grinebitere, som ofte reflekterer over “alt var bedre før,” kan minne om sandkaker som bærer på tradisjon og historie i julefeiringen. Begge gruppene kan verdsette og uttrykke en slags nostalgi, enten det er for tidligere tiders orienteringsopplevelser eller juletradisjoner. På den måten knytter begge seg til fortiden på en måte som gir en følelse av fellesskap og minner.
  7. Goro: Trofaste gjennomsnittsløpere
    Goro er som den trofaste gjennomsnittsløperen, presterer alltid som forventet. Stiller opp i forelesningene og leverer alle øvingene, er trofast til fellestreningene og leverer stafettetapper akkurat som forventet. Ikke en toppløper, men stabil og god og bidrar til trygget for alle med at noe forblir uforandret.

Vi oppfordrer alle til å finne sin gruppe og sette i gang med bakingen<3