Julekalender luke 13: Lucia

Etter et års pandemipause kunne vi på HemMA igjen stå opp grytidlig for å gå i Luciatog. Det var så deilig å kunne gå rundt og vekke hele o-gruppa igjen <3 I år som alle andre år møtte vi mange overraskelser på veien (og mange ble overrasket over å møte oss og). Vi deler gladelig av alt vi har sett og hørt slik at hele o-gruppa får det med seg.

Siden Margrethe og Pernille dessverre ikke kunne bli med i år var vi så heldig å få med oss eks-HemMA-beboer Nina <3 Veldig koselig å ha deg med Nina, det løftet virkelig toget vårt til nye høyder. Sitat Nina: Luciabolle og vekking er ikke frivillig, det er tvang.

Dagen startet altså 06:00 på Dollarhuset. De var så heldige å bli vårt første besøk. Så gikk vi videre til Stutta der Vilde allerede hadde stått opp. Wow. Årets morgenfugl. Vi ble også møtt med årets største smil fra Emma.

Besøket hos O-holt bar preg av at få beboere hadde hørt om HemMA sin luciatradisjon. På rommet til Magnus ble vi møtt med «What the fuck??!!», men når han fikk summet seg og så at vi hadde med lussekatter ble det «Så koseliiig!» istedenfor.

Da vi kom til Bananen noterte Nina seg at Peter ikke var på rommet sitt. Vi spurte Emil om hvor han var og da svarte han følgende: «Vi har noen teorier.» Det viste seg at Peter var hjemme allikevel, det var bare Nina som hadde gått surr i hvem som bodde på hvilket rom. Eller kanskje hun egentlig visste det hele tiden, men ville lure til seg litt gossip?

Spente møtte vi opp på Turbo og lurte på hva slags tull de ville finne på i år. Det viste seg å være «omgangssjuke» på kjøkkenet. Beste unnskyldningen for å ikke vekke Bjørni og Janne på senga spør du meg.

På Kartellet fant vi Magnus alene i senga i år, til stor skuffelse. Vi liker jo best å vekke dobbelt hvis det er mulighet for det. Magnus liker best å sove dobbelt også, kunne han meddele.

Årets mest spente møtte vi på Parnasset. Sitat fra Oskar klokken 07:25; «Dere er seine.» Oskar hadde ikke sovet i natt og våknet flere ganger og tenkte at nå kommer de snart. Nytt sitat fra Oskar: «Det er den ene natta i året hvor man må rydde rommet.» Det er dessverre ikke alle som tenker like langt som deg Oskar. Vi synes det var veldig hyggelig at du satte så stor pris på besøket vårt <3

Sivert stilte med årets drøyeste kommentar, ingen overraskelse der. Vi kommenterte at han hadde like stor seng som de på PornO har. Sitat Sivert: «Ja, det har blitt spilt inn litt diverse her og.» 3. post hadde også årets koseligste kommentar, fra Ulrik denne gangen: «Dere er herlige! Stå på!». Med sånne tilbakemeldinger blir luciatoget en lek <3

På Compass ble vi møtt av Trygve iført håndkle og cowboyhatt. For en mottakelse tenkte vi! Eller, Nina tenkte at her er det noe han prøver å skjule. Trygve svarte nei da vi spurte om det var flere på rommet hans, men vi fant denne søtnosen da vi gikk inn. Årets luring der altså. Dessverre lot vi oss ikke lure så lett Trygve, bedre lykke neste gang.

Da vi kom på Flaska fikk vi beskjed fra Hannah om at Markus var kjempelei seg fordi han hadde låst døren på Knøtto og trodde vi ikke hadde klart å komme oss inn. Men vi hadde gjort en liten ruteendring, så han hadde heldigvis ingenting å frykte. Og se hva som møtte oss da vi kom oss til Knøtto:

Årets søteste, definitivt! I dette øyeblikket var det for øvrig 2 minutter til eksamenstart. Imponerende… eller kanskje mest skremmende.

Ullers ble siste stopp på dagens luciaferd. Vi trodde først alle hadde dratt siden døra var låst, men neida. Det var bare ingen som hadde stått opp ennå. Så da fikk vi avsluttet turen med et par vekkinger til.

Til alle som mener at vi var helter som gjennomførte, og ikke skjønner hvordan vi kommer oss gjennom: Hvem ville ikke gjort det når man blir møtt med slike varme blikk?