En shit faddermiddag

En helt alminnelig søndag i oktober dukket det plutselig opp en uvanlig sit-kontrakt på døra. Det var nemlig ikke en sit-kontrakt, men en shit-kontrakt med kort svarfrist, i vanlig sit-stil. 

DiskO tenkte at det mest shit kostyme ville være å kle seg ut som det mest shittye på moholt – Securitas. Dette var vi ikke alene om å tenke, og ca 80% av inviterte møtte opp i securitasdrakt. Det var likevell noen som naila det bedre enn andre.. 

Etter flesteparten av gjestene hadde stresset hjem og snublet seg inn døra, tok det ikke lang tid før vi fikk et glass velkomstpunsj i handa og de første lekene begynte. Smaken på punsjen kan diskuteres, men Turbo skal ha for godt forsøk! Vi ble delt opp i blandede lag (endelig), og startet kvelden med quiz. Veldig imponert over Jørgens fantastiske quiz, samt hans heroiske innsats som byggearbeidernes venn og MAs pressekontakt. 

God tanke med middagen, det er en prestasjon i seg selv å klare å bestille kun stygge pizzaer fra pizzabakeren. Akkurat som det bør være på en shit faddermiddag. 

Så ble vi virkelig tatt på sengen med den neste konkurransen som gikk ut på å vaske gulvet på turbobadet. For en shit lek! Uansett hvor shit denne konkurransen var, må vi innrømme at det var ganske gøy, og rettferdighet skulle det ikke stå på med Bjørni som dommer.  

Det kan diskuteres hvor mye gevinst i form av renhet dette medførte for arrangøren…

I løpet av alt kaoset ble det også servert en shit etterligning av diskos berømte kanelsnurrer. Etter litt beerpong, Mats på desperat tiktokjakt og rominspeksjon stakk plutselig halve arrangørstaben uten forvarsel. Vi mistet både en lek, dessert og premieutdeling. Dette var shit, vi venter fortsatt på kake og premieseremoni. 

Etter vi omsider fikk med oss at hosten var forsvunnet, gikk turen videre til bananen, der vi heldigvis slapp å stoppe festen. Takk for en shit faddermiddag!