17.mai på 3.post

Bedre sent enn aldri. Vår unnskyldning er at dette var referatet vårt fra kvelden:

PS: Karoline har vært syk i 4 uker på dette bildet

Etter å ha surra rundt litt for lenge på Ammehjelpen kom vi oss av gårde på høstens første faddermiddag, 17.mai frokost på 3.post. Etter å ha blitt møtt i døra av støvsuger, innså vi at vi kunne surra enda litt mer. 2 minutter senere var det full 17.mai stemning med velkomstsaft og nasjonalsang, før første rett ble servert sultne gjester.

Eivind var sulten

Så var det klart for diverse 17.mai leker, som fort ble blodig alvor, med mer enn nok av konkurranseinstinkt blant kveldens deltakere. Lagene for kvelden ble selvsagt bestemt av en runde med stolleken.

Dette var ikke en del av leken

Midtveis var det på tide med pause, og ingenting er bedre på 17.mai, enn pølse.

Dette er Marthe, Marthe liker pølse

Vi har dessverre veldig få bilder fra konkurransene, da vi fokuserte mer på å vinne.

Da vi nådde siste konkurranse, var det jevnt i toppen, og det hele skulle avgjøres med en kahoot. Her påstod Karoline at hun aldri hadde tapt en kahoot før, så dette skulle gå veien.

Se så mye selvtillit før siste konkurranse

Karoline tapte, men ble reddet av lagkameraten John, og de gikk dermed av med sammenlagtseieren, og fikk fine premier fra Stay fast.

Tora later som ho ikke ser på kakebordet (Inneholder produktplassering)

Så gikk festen videre til andre venner som også var ganske patriotiske denne dagen, før den endte med Kongen befaler hjemme på TV-en. Kan anbefales som nach.