Night Hawk

Endelig skikkelig stafett igjen!! Det hadde gått nesten et helt år siden siste skikkelige stafett og med rundt 20 lag den gang (NM) kunne NTNUI virkelig slå til på Night Hwak. Iveren etter stafettløping var visst ikke like stor blant alle og det endte med 2 herrelag og 1 damelag, i tilleg til et open-lag. I ettertid kunne det vært lurt å hatt et ekstra dame- og open-lag for å øke sannsynligheten for ikke-dsq.

Finere vær på Fossum enn Tynset i helgen 😉

Klokken 21:55 lørdag kveld gikk startskuddet for de tre første dameetappene og fem minutter senere satte guttene i gang. Undertegnede løp dessverre ikke nattetappe selv, men det så veldig kult ut på bildene (sjekk insta eller nof’s facebook). Etter mye stabil løping var det med sjokk at flere kom i mål til beskjed om at de var disket. Det viser seg at mangelen på løp med emit-tag har gjort at flere tagger har kommet helt ut av løpsformen og derfor ikke klarer å holde ut et hel etappe :/ Litt kaos i listene førte derfor til at jeg våknet opp til beskjed om at damelaget lå i tet, men det var dessverre fake news – vi skulle ut i fellesstart. Det samme gjald open-laget og guttenes 1.lag. Guttenes 2.lag derimot hadde sprekere tags som hadde klarte seg gjennom hele natten. I tillegg hadde de løpt solide etapper og gikk ut som nummer 2 i søndagens jaktstart.

Magnus i farta
Vegard og Jørgen tar starten

Etter mange tette og spennede dueller, både blandt de i jaktstarten og fellesstarten, klarte 2.lagsgutta å holde på andreplassen sin, med ganske god margin. I fellesstart-klassen tok 1.lagsgutta en andreplass og jentene tredjeplass, ca like tøff konkurranse som jaktstarten.

Mesteparten av sølvguttene

Til slutt må helgens mest uheldige (eller sløveste kode-sjekker) nevnes, nemelig Ulrik. Han klarte å bli disket 2 ganger for 2 ulike lag. Det så lenge ut som at han skulle løpe Heming inn til tredjeplass (etter å ha disket NTNUI 1 ut av konkurransen på natten), men klarte også å diske Heming.

Han har hvertfall lært før Jukola

Nå har det vært mye snakk om disk, men Night Hawk var egentlig et veldig fint arrangement og mange gjorde gode etapper som lover veldig godt til Jukola 🙂

Idunn Haavengen

Vinner av HL i pre-o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *