Elefanter og tinderbilder på Vintersamling

Årets vintersamling gikk av stabelen i Fontainebleau i Frankrike. Med nærmere 60 deltakere ble det lagt et solid grunnlag for det som skal komme senere i sesongen, #2020(1?)!

Etter en lang reisedag mandag, ble første økt gjennomført på kart fra Recloses, før de fleste ankom overnattingsstedet der vi fikk servert middag hver dag.

Hestejenter eller eseljenter?

Allerede på morgenen etterpå stod O-intervaller på programmet. Et spennende terreng på «Elefanten» bestående av en diger kolle med utallige steiner og skrenter på sidene. Her ble det tydelig at NTNUI ikke har ligget på latsiden i vinter da postene ble spikret i et dyrisk tempo. 

På de kommende øktene stod det både korridor, postplukk, natt-O og ordinære løyper på programmet, så vel som dyresafari. Villsvin, høner, esler, hjort, hester – you name it. Tonje og Vilde fant dem alle.

Bildebevis for villsvina

På torsdagen var duket for samlingsmesterskap. Doktor Banan viste at han fortsatt liker å vinne norske mesterskap, og Karen Oline utviste rask og stødig orientering og begge kunne juble for et par «Always Think Positive»- slipperser i premie.

Samlingsmester og -lege

Utenom øktene ble det spilt discgolf, tennis og kortspill. Andre gjorde grundige analyser av egne og andres prestasjoner på samlingen, og enkelte fant ut at en uke ble for lenge uten å lese. Tradisjon tro var også Decathlon en sikker vinner.

På hviledagen fredag dro flesteparten av deltakerne på dagstur til Paris, der severdigheter som Eiffeltårnet og Champs Elysees ble besøkt. Markus og Trygve benyttet muligheten til å friske litt opp på tinderprofilene, mens andre dro på buldring.

Tarjei Holo

Yrkesinfluencer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *