Faddermiddag hos knøtto, med stor k DEL 1, DEL 2 og DEL 3

Hei! I dag er det fint vær. Faddermiddagen hos knøtto startet med badstu på Dragvoll. Der møtte Are(den kjekke), Espen(den kjekke), Børge(den kjekke), Håkon(den kjekke) og Ole Jørgen(den kjekke) opp. Vi startet med å drikke vellagret leskedrikk for og så dra hjem dobbelt så glade. Are(den kjekke) og Espen(den kjekke) tok buss hjem. Håkon(den kjekke) og Ole Jørgen(den kjekke) løp hjem i 3:20 tempo. Så fort har ingen løpt hjem fra badstu før. Børge(den kjekke) dro hjem til Dyrehagen mens han hørte på EMnM.

Når folket var ankommet dyrehagen startet Are(den kjekke) å sutre over at han er dårlig i Uno(kortspill for rike folk). Are vant. OJ juksa litt!


Are gleder seg til massasje hos Knøtt-O. Etter 3 timer Uno hatet alle på Dyrehagen hverandre (enda mer enn til vanlig). Vi bestemte oss for å finne noen andre folk å henge med. Plattform 9 3/4 var stengt, så vi kom oss ikke på toget til Galtvort. Da gikk turen til Ammehjelpen, der Are(den kjekke) fikk hjelp av Silje(den onde) til å amme. Etter 10 minutter (1 sekund) hatet Silje(den onde) oss også. Mulig det hadde noe med snøballen som traff henne samme øyeblikk som døra ble åpnet? Så tok vi en liten tur til D-51. Der var det kjedelig å være. Øystein er pamp! Vi fant veien tilbake til Hagan, hvor Youtube reddet oss fra en sikker død. Vi legger til flere bilder. Et bilde av Børge(den kjekke) oppå Håkon(den kjekke). Vi venter spente på del 3.


DEL 3:

Endelig kom kveldens høydepunkt, julebord hos KnøttO. Der trodde vi at vi kunne legge oss godt til rette i sofaen og spise oss feite. Men neida, vi ble pisket ut på julebukk. Etter en kjapp runde i MA som resulterte i mange sure miner og flere uvenner, var vi tilbake på Knøtto med mer godt enn Flaska.

De serverte nydelig ribbe med alt tilbehøret man kunne ønske. Topp julestemning!

Etter middagen var det pepperkakehusbyggekonkurranse. Alle gjorde en verdig innsats. Til slutt var det umulig å dømme en vinner kun basert på design og estetikk. Dermed ble alle enige om at det høyeste huset fortjente seieren. Gratulerer til Dyrehagen!

5 thoughts on “Faddermiddag hos knøtto, med stor k DEL 1, DEL 2 og DEL 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *