8. Desember – Operasjon Dorullnisse

Det hele startet med at O-holt en kveld etter O-dag 2018 begynte å bygge et tårn av doruller på badet, eller Lagmannsretten som vi kaller det. Tårnet vokste for i og med at toalettet på O-holt er og var i god bruk, ingen grunn til å dra opp til naboen Bananen Bar for å gå på do. Bilder av tårnet eksiterer i diverse medier som Blækka og diverse blogginnlegg.

Siden vi i NM Blækka i år ble erklært 666/10 brannfarlige og vi ikke tenker å senke brannfaren nødvendigvis og doruller brenner godt har O-holt HMS valgt å i stedet overvåke dorullene på badet 24/7. Dette er ble alt gjort av Major Badeand i over et år på badet, men nå har hun fast jobb. Hun har sittet og passet på mens samlingen av doruller har vokset.

Major Badeand på toppen av tåret har oversikt, Badeand Gorillaen Bob passer også på.

Men med stadig mer hyggelig besøk på O-holt og folk som lurer på hva vi driver med på badet og hvorfor vi samler på doruller! O-holt Security gikk derfor i November inn for å skaffe mer overvåkning av både bad og kjøkken. Dette har resultert i fire ekstra badeender som overvåker O-holt avdeling Bad og Kjøkken døgnet rundt.

TV og stue er TV-overvåket. Badeanden Julie holder utsikt, ser dere henne?

Som dere, kjære lesere, ser fra bildet over har O-holt også hengt opp skilt over at kjøkkenet er TV-overvåket. Om dette stemmer vet vi ikke helt, fordi Major Badeand, som er leder av Operasjon Dorullnisse Security, krever å få jobbe i all hemmelighet.

Vi i O-holt avdeling Badeand-titting har dog observert hennes ansatte flere steder på bad og kjøkken.

Anders Badeand holder utsikt, ser dere han?
Max passer på ubrukte doruller på badet.

Operasjon Dorullnisse går ut på å samle nok doruller fra eget O-holt bruk til å en gang i fremtiden kunne lage en «life-size» dorullnisse. Donasjoner tas ikke imot. Vi vil også minne på at Lagmannsretten kun er for NTHI-ere.

Med dette ønsker O-holt avdeling julestemning en god 2. advent.

O-holt avd. Julestemning

Olav Milian Schmitt Gran

Ikke kjørekabalansvarlig :)