Glade generaler

Tio er over for lengst, men rusen har enda ikke lagt seg. Bloggen har truffet selve generalene, Idunn og Øystein, og fått høre om deres opplevelser på turen som utgjorde vårens høydepunkt! (Foto: Erik Borg)

Hvordan var stemningen på arena, og da spesielt i NTNUI-campen? Synes hele arena var bra, ikke så stor arena med mye merka løype rundt som la til rette for masse huing og heiing. Vi fikk en fantastisk plass i år som var veldig synlig for alle som skulle til og fra arena i tillegg til at den var flat og gruslagt og vi hadde utsikt mot både passering og storskjerm. Derfor var det bra liv og helt konge stemning i leiren helt fra bussen ankom fredag kveld til den dro på søndag.

Jørgen i herrestarten

Hvordan gikk vaffel- og grillmatsalget, “husket” folk å betale? Grillmatsalget var litt lavere enn vi hadde beregnet, tror dette var grunnet mye dårlig grillvær i løpet av natta. Det gikk heldigvis mye vafler da tredjelaget superbabes skulle ta lagbilde, om alle disse ble betalt for er jeg noe usikker på.  

Innmarsj

Hvor mange vafler spiste dere? Jeg (ØFC) spiste bare 2 vafler, noe som var alt for lite og resulterte i dårlig fart i skogen. Jeg (Idunn) spiste dessverre også få vafler, da jeg valgte å gi meg på topp med en perfekt stekt vaffel av Mari.

Er dere fornøyde med utvalget av lystavleanimasjoner? Var lite nye GIFs i år dessverre, kanskje vi bør få noen til å skrive master med fokus på lystavleanimasjon før 2020… Men fjorårets animasjoner tok seg veldig bra ut i år også i tillegg til alle de kule spillene! Må også legge til at lystavla-byggverket/tårnet var svært imponerende og vanskelig å ikke legge merke til.

Ormfeldt

Som generaler kunne dere jo ikke bare sitte på ræva å følge med på andre jobbe hele turen. Hva var det værste med å være general? Øyeblikket vi innså at taket til det nye pop-up teltet ikke kom i samme leveranse som resten av teltet var nok det verste generaløyeblikk. Men med en hel haug av fremtidige ingeniører var det ikke noe problem å fikse.

Og hva var det beste? Tror kanskje det diggeste øyeblikket som general 2 var da mesteparten av campen var gjort klar og jeg kunne sette meg i stolen og nyte belgisk gøtteri. Dette støttes av general1, men jeg nøt heller litt svensk godis!

Liv på campen

Hvordan gikk bussturen ned og innmarsjen i Varberg? Bussturen ned gikk veldig bra, en litt vel lang pause i Oslo og en knust spriteflaske på en liten butikk i Varberg var eneste skår i gleden. Digg med knallvær i Varberg slik at vi kunne underholde alle cafe-gjestene.

Er dere fornøyde med livet vi lagde på arena, både under innmarsjen og senere? Veldig fornøyd med livet vi som var på campen og ble lagd på arena. Litt synd at det var færre av oss enn vanlig, men det ble allikevel mye huing og heiing. Fikk masse TV-tid under innmarsjen og flere intervjuer i leiren. NTNUI ble både sett og hørt godt.

Mer innmarsj

Hvordan var (bankett)bussturen hjem igjen? To sjåfører som plutselig sa at vi kanskje måtte ha en 4 timers stopp i Østerdalen på vei hjem la litt vel mye føringer på hvilke stopp vi skulle ha. Men ellers var det veldig bra stemning og mange flinke folk som hjalp til med å rydde da vi kom til Moholt.

Hva er deres beste tips til de fremtidige #2020-generalene som skal lage tidenes tiomila? Få med enda flere folk! Spesielt på arena. Vi har en spesiell posisjon for tio på grunn av det livet vi lager på arena. Hvis vi fortsetter å bli færre på innmarsj og lignende kan godvilja vi har hos arrangørene fort forsvinne. Prøv også å ha litt mer dialog med bussjåførene i forkant av hjemreisen slik at man kan stoppe å spise i Sverige i stedet for Norge. Men alt i alt er det et skikkelig kult og gøy verv som absolutt anbefales på det sterkeste til de som er gira å lage feststemning på tio!

Foto: Erik Borg

Tarjei Holo

Eneste som har vært regjerende mester på Bakrusspretten to år på rad