Bloggen presenterer D51!

Hvem bor der?

Håvard (22), Vegard (19), Øystein (19) og Jakob (25)

Hvilken klubb har dere løpt for før (eventuelt nåværende)?

OK Ferskvare, IL BUL(L) Tromsø, OTO og Bodø & Omegn IF

Hva studerer dere?

Kybernetikk, bygg (siv.ing), fysmat og bygg (halv-ing.)

Singel?

Yes, Ugift, Yes, Yes

Hva er det beste med o-kjøkkenet?

Akkurat nå må det være vår nyanskaffede og litt for store sofa! Arvegods fra Ullers-O etter at SiT beslagla vår forrige :’(

Ja, også har vi Moholts høyeste nordlendingfaktor!

Hva er den kuleste tingen på kjøkkenet?

Vi har surroundanlegg. Ganske kult med surroundanlegg.

Har dere en god historie fra kjøkkenet?  

I høst har D-51 jobbet med et ganske bra brygge-game. Noe av det mindre vellykka ble effektivt avhenda på drikkepost under NSM, til varierende respons fra deltakerne. Et mer spennende konsept oppstod da vi tidligere i høst satt og pilsa og drakk i sofaen, som man gjerne gjør, mens vi funderte på hva vi skulle gjøre med det nyeste tilskuddet til produktkatalogen for å gjøre det drikkelig. Yngstemann hadde nemlig fått ideen om at vi skulle sette en dunk med sats, ettersom det er den billigste fylla du kan få uten å krysse opptil flere landegrenser. For uinnvidde er sats enkelt og greit ei blanding av vann, sukker, gjær og noen uker med venting, og lages stort sett for å videreforedles til langt edlere dråper. Ettersom vi verken har utstyr eller vilje til å leke med loven, var derimot vår plan å innta dette direkte. Det var bare et lite problem; satsen smakte HØGG.

Så da satt vi der med en 20-litersdunk og funderte…….  Helt til det slo oss at dette var et ypperlig tidspunkt for å prøve seg på trønderdrikken bestående av edle dråper og alle ingeniørers drivstoff: kaffe. Som sagt så gjort. Trakteren ble fylt med nykvernede bønner foran og våre høggsmakende dråper bak, og satt igang. Resultatet lot ikke vente på seg, og til alles store glede var smaken akkurat som vi håpte. Rusen over å lykkes tok oss alle med storm, helt til vi tok slurk nummer to og skuffet måtte innse at smaken med litt godvilje kan beskrives som litt mindre høgg. Men det viktigste var uansett at vår største frykt var gjort til skamme. De edle dråpene var fortsatt edle, også etter trakting.

Kvelden var etterhvert kommet godt i siget, og D-51 likeså. Vi kneppet derfor skjorta og la i vei til bankett, ei erfaring rikere.

PS: Gladpack rundt trakteren som botemiddel mot fordampning anbefales ikke, med mindre du foretrekker kaffen med en syrlig eim av svidd plast.

PPS: Det er ikke umulig at ideen oppstod etter først å ha konkludert med at kaffetrakter egner seg heller dårlig som destillasjonsapparat…

Hvem er best på bankett?

To bokstaver. U. S.