Studentlekene 2019

Langhelgen 20.-24.februar skal Studentlekene 2019 arrangeres! Påmeldingsfrist for individuelle og lagidretter er 1.februar. NTNUI Orientering er med å arrangerere Innendørsorientering på Dragvoll, som også skal være en del av SL-trippelen. SL-trippelen er det man har lyst å melde seg på dersom man vil få mest ut av Studentlekene 2017 som individuell utøver. Den består av innendørsorientering på torsdag, roing på romaskin fredag og Studenter(tre)femmila på ski lørdag. Men andre ord: her er ingen gode til alt. Studentlekene avsluttes også med en bankett på lørdagen. Hva er vel bedre enn å samle en god gjeng slitne studenter fra hele Norge på en kjempebankett? Påmelding her: http://www.sltrondheim.no/#/

Påmeldinga til vintersamlinga er nå stengt så derfor anbefaler jeg alle som ikke skal dit å bli med på SL! Siden 64 stk (superbra) drar til Syden så må vi jobbe for å overstige det antallet på SL. Rekrutter gjerne venner og bekjente fra andre klubber også!

MERK: Denne påmeldingen betyr ikke at dere har meldt dere på Studentlekene(!). Det gjøres her: http://www.sltrondheim.no/#/. Denne påmeldingen er kun for de som ønsker å vise/se hvem andre fra o-gruppa som også blir med. Har du spørsmål? Ta kontakt med Tobias som er TA (Teknisk Ansvarlig) eller Anna som er SL-entusiast.

PS! Etter 2000M roing er det 4×500 meter stafett på romaskin. Her skal allerede to orienteringslag stille. Gøy om vi blir flere lag og sammen kan vise klønete oløpervekslinger. Hvis du ønsker lag skriv gjerne det i kommentarfeltet så kan single finne sammen.

Anna Ulvensøen

En ulv kommer alltid i tospann - en stor og en liten. Jeg er den lille.