D-51 <3 Stutta

Tirsdag kveld ringte det på døren. Vi åpnet opp, klare for å motta nok en o-dag-invitasjon. Overraskelsen ble enorm da det kom inn fire staute karer bærende på et sølvfat med et symfoniorkester i bakgrunn. Det var ingen tvil i våre hjerter på at vi ønsket å oppleve D-51s JALLAGALLA <333

Å bli babes nok for en helaften som dette krevde sine kvinner. Våre følgere på instagram fikk levert følgende oppskrift:

 

Gallaprep 1: Like babes-fletter

Gallaprep 2: Teamwork med retting av hår

Gallaprep 3: Teamwork med krølling av hår

Gallaprep 5: Aldri legg ut på tur uten neglelakk

Gallaprep 6: Blå ekstra funker alltid ;-)))

 

Vi la spent ut på ferden til HK-elit. Hva ventet oss? Hva vil bli servert? Spørsmålene var mange og forventningene var høye. Kunne dette bli årets faddermiddag?

 

Det hele startet allerede i trappen. Kompagnert av vakker klassisk musikk stod en knakendes kjekk skjærgårdslending og serverte velkomstdrikk i glass med stett. Damn boi. Videre stod forretten for tur. Søndre nordlending hadde mekket kamskjell på en eng av blomkålpurré, og stuttene var i ekstase. Videre bar det ut i trappeoppgangen for bli-kjentlek som bød på intimitet. Da de trodde det ikke kunne bli bedre disket innlendingen opp med en helstekt laks med tiiiiidenes sandefjordsmør. Særlig sandefjordingen lot seg imponere her.

 

Til alle retter fikk vi personlige og hjertevarmende taler. Selv om enkelte beveget seg inn på grensen til stalkerish var det alt i alt sjarmerende med rørende taler. Det hele ble ekstra følsomt med en noe sterk oreo-dessert servert av nordre nordlending;-)

 

På tross av at Securitas og naboene ikke verdsatte våre rentklingende sangtoner endte kvelden på hyggeligste vis. Vi fikk swingt fra oss, og en swingjomfrudom ble tatt! Med magen full av raw-kake tuslet vi lykkelige hjem til alleen, mens vi oppsummerte en vellykket kveld, og ivrig begynte å planlegge neste. Takk for en sinnsykt bra jallagalla <33

 

  

Ingvild Wang

Medlem av #Stuttaelite. Har blant annet vunnet hovedløpet klasse D13-16C i 2011.