KKC 2017

Det begynner å dra seg mot mørkere tider og det er nå på tide å sette hodelykta på lading, sy igjen hullene i batterivesten, kvesse kompasset og kvitte seg med achlufobien sin, for 27. september er den legendariske KaffeKoppCupen tilbake!

KKC er en nattcup som består av 6 løp. På de to første løpene deltar vi på nærløp arrangert av Melhus og Byåsen, resten av løpene arrangerer vi selv i NTNUI.

Programmet er som følger:
KKC #1 Ons 27. september: Gimse by Night, fellesstart, klasse A
KKC #2 Ons 4. oktober: Byåsennatta, individuell start
KKC #3 Ons 11. oktober: Individuell start
KKC #4 Man 16. oktober: Prolog, Estenstadmarka
KKC #4 Ons 18. oktober: Jaktstart, Nordmarka
KKC #5 Ons 25. oktober: Langdistanse, individuell start, Tømmerdalen
KKC #6 Ons 1. november: Finale
Les videre

Draktbestilling

Hu & Hei!
Tiden har kommet for ny draktbestilling. For å få tøyet så fort som mulig, spesielt for de nye som ikke eier noe grønt, gult og svart enda, blir det tatt opp bestilling på NTNUI-tøy nå og ikke i desember slik vi pleier. For at et produkt skal kunne bestilles må det være bestilt opp minst 10 eksemplarer av hvert produkt. Prisene i skjemaet er kun veiledende, og kan variere litt fra bestilling til bestilling.
Det tar opp til 6 uker før vi får bestillingen, og neste bestillingsrunde blir ikke før neste semester (det vil kun bli ei mindre bestilling). Om du ikke har byttet til NTNUI enda, men tenker å gjøre det før neste sesong er det altså nå du må bestille for å få de fresheste draktene i o-miljøet. Tenk nøye gjennom hva du vil ha og trenger av tøy, for det er ikke gitt at vi har din størrelse på lager dersom du plutselig skal finne ut at du trenger noe senere.
Minner om at det er krav til riktig bekledning på konkurranser og reiser for å kunne motta reisestøtte og refusjon av startkontigenter. 
Fyll inn skjemaet under for hva du ønsker å bestille
Frist onsdag 13.september.
 
Om det er noe du ønsker å prøve, ta kontakt med noen du kjenner som eier NTNUI-tøy eller meg.
Mvh Kajsa Stina Sandstad
Draktansvarlig

Jentetrening -Stutta edition

  12528722_10208087346242467_972834165_o Endelig var det duket for jentetrening, og Stutteriet hadde planen klar for en svett, feminin aften i Moholts bakgater. Jentene fikk bryne seg på utfordringer som "Haien kommer", "Stivheks" og ikke minst "Alle mine fugler". Samtlige var på vei ned i kjelleren allerede før treningen nådde sitt klimaks, nemlig... (trommevirvel)  AKEINTERVALLER! Vi delte oss inn i lag for å også aktivisere konkurranseinstinktene, og deretter ventet 20 minutter med søle, smerte, slit og rumpesmerte. Les videre

Smugtrening i Bergen

Mens kartstativene gikk veggimellom i Trondheim i helga, dro en liten, men sterk delegasjon rappføtter til Vestlandets hovedstad for å trene i smug. Med forventninger høye som en jamaicansk teselger og restene etter O-ball i håndbagasjen lot vi de sju fjellene lose oss inn i sprint-Norges svar på Kingston. BSC15 1 Les videre

RENN

Når Vegard BJ inviterer til renn, med innlagt gratisbolle, er det helt klart en god ide å stille opp. En magisk dag i nordmarka. Synd for dere som ikke ble med. #yolo #fyfaen #blåekstra #diggmedbolle

Terskelrenn

Tidenes andre terskelrenn ble arrangert i kveld, den åtteogtjuende november i tjuetolv. På startstreken (en innbilt strek sådan, da det ikke finnes noen direkte indikasjoner på startsted i asfalten ved startstedet) sto en rekke med gutter, men bare ei, enslig jente(!). Den samme situasjonen innfant seg også forrige onsdag, så dette er i ferd med å utvikle seg til en høyst skremmende tradisjon. Man kan jo spørre seg selv, eller noen helt andre, hva er det med terskeldistanse som ikke tiltrekker det vakre kjønn? - Er det de mange guttesprettrumpene i kompressjonstights som holder dem borte? Nei, det er ikke det. - Er det muligheten til å nyte flere av Trondheims sentrumsnære fasiliteter i kombinasjon med helsefremmende mosjonering som skremmer vannet ut av øra på dem? Nei, det er nok ikke det heller. - Er det de vakre broene over Nidelva en småsen forvinterkveld i frostrøyk og måneskinn som vrenger viljen ut av venstrebeinet? Jeg vet ærlig talt ikke, men jeg tipper nei. - Er det følelsen av å ha total kontroll over kroppen når man ligger og flyter oppå sin egen terskel, som et badekar i Nidelva, som vanner tiltaksløsheten og lar den vokse seg gjennom dørstokken til et ugjennomtrengelig gitter? Jeg lar dette stå som et retorisk spørsmål. - Er det den euforiske rusen som gjennomsyrer kroppen når man trenger ut av virkeligheten og svever inn i ekstatisk transe, slik at beina begynner å fly av seg selv og sjela griper fatt i lufta utenfor kroppen, som holder østrogenet urokkelig innesperret i eggstokkene, mens det skriker etter å få utløp for sin trang til å flyte fritt i blodet sammen med endorfiner uten å bli kjeppjaga av laktat? ... Grip sjansen neste onsdag, dere vene venninner vil ikke angre!