Bad Taste Party på Utposten

Det var i de tider det fortsatt lå snø på Moholt og det å rope Aprilsnarr var inn at Utposten inviterte Høydepunktet og O-holt på Bad Taste Party, eller Faddermiddag fordi som ikke har dårlig smak.

Ettersom O-holt møtte opp med 2 personer og Høydepunktet med 4 personer så er smaken til Høydepunktet helt klart bedre enn O-holt, det smaker alltid best å være på fest.

Og maten den smake dårlig den, jeg mener hvem liker loff til forrett, pastasalat til hovedrett og kopper med spesial gele til dessert? Vel, folk spiste i alle fall! Utrolig hva folk spiser når dårlig smak er tema!

O-holt hadde i motsetning til tema en høy forventning til leke, da Utposten i sin dårlige smak hadde hatt god tid på å planlegge festen. Uansett den første leken var å lage tegning eller tegneserie. Dette falt i alle fall i smak hos Jenny og meg som måtte tegne hvordan Jenny ble stuk på Vaskeriet, hva nå en for en dårlig ettersmak og lukt det skulle gi på klesvasken. Den andre leken var gjetting av sanger basert på at en på laget skulle tegne sangen. Her må jeg hylle mine lagkamerater fra Høydepunktet som sørget for at vi gruset konkurrentene, hvilket jeg regner med ga en dårlig smak for dem, men ikke for oss. Den siste leken, i alle fall som jeg var med på, var å sitte rygg mot rygg og holde opp en rosa eller blå frisbee på om du mente at du eller den du sitter i rygg mot stemmer mest med spørsmålet.

F.eks., jeg satt rygg mot rygg mot Johan og noen spør: “Hvem har dårligst smak?” og vi holder begge opp en rosa frisbee for Johan.

Tusen Takk til Utposten for en dårlig smak jeg enda ikke er blitt kvitt!

50% av O-holt storkoste seg, resten antas å ha for god smak for å dra på Bad Taste Party.

Olav Milian Schmitt Gran

Ikke kjørekabalansvarlig :)