Årets fest: O-ball 2022

Nå har det gått en hel måned siden ett av årets begivenheter, O-ball, gikk av stabelen. Dermed er det jaggu på tide å mimre litt. Forhåpentligvis blir dere ikke bare påmint nederlag av priser kjøkkenet ikke vant, men også litt av gleden og den gode stemningen. Siden corona satt en stopper for kvelden både i 2021 og januar 2022, var kvelden veldig etterlengtet.

Kvelden/dagen startet, som alltid, med buss til Studenterhytta og hoppvors etter invitasjon fra D-51 Hoppkompani. Rennkomiteen hadde lagt grunnlaget for en reel hoppkonkurranse, så da var det bare for folket å ta sats og hoppe. Årets rennkomite besto av:

Renndirektør: Öistein «Walter Hofer» Fruzæth
Bakkekontrollør: Lars “Ljøkelsøy” Sandstad
HaaEmmÆssChæf: Johan «Forfang» Örke
Prøvehopper: Vegard «Romøren» Bærnhardsen

Undertegnede fikk dessverre ikke deltatt på hoppvorset, men skjønner at de må ha vært over the top da folket hadde lite lyst til å komme inn i varmen på hytta etterpå.

Stikkordene de neste timene, før folk endelig fikk på seg finstasen, var; (ikke naken) badstue, (ikke naken) stamp, baris, jus, nu klingar, allsang, sanghefte i kartplast (som likevel ble våt i stampen, men tanken var god), ikke corona, trang badstue, sitte på fanget til hverandre i stampen, noen som brenner seg på ovnen i stampen (selv etter mange advarsler), mer jus, bohemian rhapsody, ingen bowling = ingen sendt til sykehus (hva skjer med spenninga a Ulrik?), og mange smilende NTNUIere.

Etter jentene fikk trekt en eller to gutter å sitte til bords med, bar det inn til storsalen til dekte bord, biff stroganoff til hovedrett og mangomousse til dessert. Allsang og kåringer sto for tur under maten, blant annet fra hoppingen tidligere på dagen. Årets bærplukker gikk til Wiggen og årets hoppdronning til Ingunn. Årets hoppkonge gikk opprinnelig til Ulrik for beste hopp, noe han selv ga videre til Aurebekk i ettertid for lengste hopp.

Årets odag tema: Stutteriet med Star Wars

Årets julekalender: Le baguettes med filmen “Douce france”

Årets “ut av vindu”: Meldeposten

Årets julekort: SkippendalESS

(Fjor)årets vinner av drepeleken Moholtedition: Emma S. med 10 drap

Årets rundingsbøye/smittespreder: Hanne og Sigurd M

Årets faddermiddag: D-16

Årets dugnadshelt(er): Hanne og Christiane

Årets o-kjøkken: DiskO (som ikke skjønte hvordan de kunne vinne sånt, selv da de kom med boller til tiomøte)

Før dansegulvet ble inntatt, og bildeveggen hyppig brukt, ble noen flere priser også delt ut. D-16 fikk overakt vandresnabelen videre til et nytt par etter å ha blitt hatt standplass hos Wang og Håvard en hel pandemi. Denne gangen gikk den vakre veggpryden til Ingrid og Tobias.

O store leder Øystein fikk æren av å dele ut flere priser, blant annet æresmedaljer til flere NTNUIere for frembringende innsats. I tillegg ble vår alles Audun hedret til Ridder av NTNUIs orden. Det er stort.

Må ikke glemme de storslåtte herrenes tale av Karen og Ada(Kamilla), og Njål og Håvard med damenes tale uten bukser. De kan det å komme med smigrende ord. Swingdansing sto så for tur. Og ellers: Det som skjer på O-ball blir på O-ball.

Vi må takke GK enda en gang for et forrykende O-ball. Corona prøvde å sette en stopper lenge, men third times a charm. Du var veldig flink <3

Takk også til rogruppa og Sofia som edruvakter <3

Gleder meg allerede til neste O-ball!

Emma Arnesen

Bloggsjef