Julekalender luke #19: Hvem eier dennne?

Alle o-kjøkken med respekt for seg selv har valgt å piffe opp kjøkkenets originale interiør. Noen tiltak er mer drastiske og mer imponerende enn andre, men alle kan da heller ikke ha en bar, man må jo ha en god grunn til å dra på besøk til andre kjøkken for å helle i seg diverse fluider.

I dagens luke tester vi dere på hvem som virkelig har hatt øynene åpne for mer enn søte/kjekke o-løpere når dere har vært på bankett. O-kjøkken har jo også sin sjarm og sin personlighet, manifestert blant annet ved alle de små og vakre detaljene du finner rundt om kring i tak og vegger, der du minst venter det.

Etter en nøye seleksjonsprosess har vi valgt ut en rekke gjenstander fra ulike o-kjøkken, og presenterer dem her på bloggen. Men vi røper ikke hvilket klenodie som hører til hvor. Hvem har o-gruppas skarpeste øye for detaljer?

Det er 12 forskjellige bilder, og de 12 o-kjøkkene dere kan velge mellom er: Kartellet, Dyrehagen, O-holt, D51, Meldeposten, Ski-O, D16, HemMA, Apollo, Høydepunktet, Skipp, Ammehjelpen. Svarene kan sendes til Ullers på Instagram!

Lykke til og god jul!

1:

2:

3:

4:

5:

6:

7:

8:

9:

10:

11:

12: