16.desember – Grisemiddag

Det var en gang en sofagris, som levde sine dager på Dyrehagen. En kald novemberdag skulle vise seg å bli sofagrisens siste. Dette er historien om da Dyrehagen inviterte Høydepunktet på veddugnad med grisemiddag i skogen.I trygge hender ble vi fulgt til utkikkspunktet ved Fuglemyra, plassen der store deler av kvelden skulle tilbringes. Her ble vi møtt av en gjeng serviceinnstilte karer og en halvstekt Schwein. Flyttbar var også med, og alt var lagt til rette for at dette skulle bli litt av en kveld.Ingen veddugnad uten dugnad, og første post på programmet var å rydde intervallrunden. Her kom både øks og kroppsvekt godt med. Når dugnaden var fullført kunne hele gjengen feire med et velfortjent grisemåltid.Moroa var enda ikke over. Både øl-orientering og den klassiske hjernetrimøvelsen fra Mesternes mester sto fortsatt på programmet. Med varierende suksess fant alle omsider ut hvor mange tallerkener, gafler og kniver som skulle ganges og deles på hverandre for å finne løsningen.Til slutt var tiden kommet for å komme seg hjemover. Kveldens siste stopp ble, ikke overraskende, vår alles kjære rundkjøring. Her ble vi møtt av flere av rundkjøringas venner. Med god musikk og godt selskap kunne ikke kvelden blitt rundet av på en bedre måte. Takk til Dyrehagen (og Schwein) for en toppers kveld!Høydepunktet ønsker alle GOD JUL!


Kristin Brekke

Life is not about waiting for the storm to pass. It's about learning to dance in the rain