Endelig høst og MNM-helg!

Fredag 23. august var det klart for Midt-Norsk Meskerskap sprint i Stjørdal sentrum. Både nye og gamle NTNUI-ere tok turen for å komme i gang med høstsesongen. Etter å ha løpt noen raske kilometer fikk både Audun, Ane, August og Karen Oline betalt for gode løp i form av medaljer og melk.

Lørdag var ikke kilometerne like raske. Allerede på vei til førstepost fikk man servert noen bratte motbakker av løypelegger. 30 tøffe NTNUI-ere kom seg gjennom løypene og nesten halvparten ble topp 10. Dagens medaljører fra NTNUI ble August, Karen Oline, Vilde og Rasmus. På tross av et slitsomt løp var det mange som dro ut på andreøkt få timer etter målgang. For de fleste gikk turen til haugen ved sistepost. Flaks vi hadde lange løyper og A3-kart så det ble plass til mye blåbær i posene!

På grunn av kort kjøreavstand fra Trondheim ble det fellesovernatting på Moholt denne helga. Lørdagskvelden var det sosialt opplegg og grilling på Dollaråsen, god oppladning for stafetten dagen etter.

10 NTNUI-ere på vei ut i skogen for å vinne stafetten

Eirik hadde bursdag og feiret med å veksle ut Rasmus som nummer 2 etter førsteetappe. Tilla suste gjennom sin løype og vekslet Ane ut som nummer 3. Rasmus og Audun løp gode løp og førstelagsgutta kunne løpe inn til gull foran Frol. Førstelagsjentene løp like godt og kunne løpe i mål lenge før Byåsen og Frol. På tross av at vi var først i mål fikk vi hverken gullmedalje eller sjokoladepremie. Død brikke førte oss ned til bunnen av resultatlista. Backuplappen burde holdt for å få godkjent løp, men den ligger igjen et sted i skogen. Fram til NM skal må vi derfor teste ulike typer superlim og gaffatape for å få backuplappen til å sitte på hele veien til mål.

Disk for førstelaget åpnet imidlertid opp for et annet NTNUI-lag på pallen. Etter to etapper hadde NTNUI både 4.-, 5.-, og 6.-plassen i damestafetten. Alle på arena var nå spente på om et av disse lagene kunne klare å klatre opp på pallen. Ingunn viste god form og løp inn til beste etappetid og bronsemedalje for NTNUI 2. Kanskje var det 9-måneder-etter-Liauka-effekten som slo inn?

Takk til Stjørdals-Blink og denne gjengen for ei bra helg!