Faddermiddag med vår kjære Meldeposten <3

Torsdag var det endelig vår tur. Endelig skulle vi få en helaften med gutta på Meldeposten!


Vi ble invitert til Dollaråsen/Klinehaugen kl 19, hvor gutta hadde dekt opp langbord og fyrt bål. Kleskoden var “ute”, så vi stilte opp i de beste klærne vi vet om, dunis, turbukse, og ullgenser. Det lå an til å bli en svært bra kveld.


Vi ble tatt godt i mot, og fikk tilbud om et rikfoldig utvalg av både kald og varm drikke. For å nevne noe var det både kaffe, kakao OG tilbud om krem på toppen. Vi kunne knapt vært mer fornøyde. Fra en stigende forventningskurve ble vi tatt til nye høyder når vi fikk høre at den første retten skulle grilles, og gutta fant frem pinnebrøddeigen.


Etter mye grilling og bålkos ble det tid for rett nr.2. Her ble det servert en potet- og rotmos med kjøttgryte, som smakte fortreffelig etter pinnebrødene.

Både stemningen, selskapet, maten og drikken var god, og når vi til og med fikk med oss solnedgangen var det ingenting å klage på. Til dessert var det kjøpt inn et lass med sjokolade og bananer, og de dessertansvarlige satte i gang med kutting av bananer, ordnet med sjokolade, og pakket det hele i folie og la dem på bålet. Bedre turmat har vi knapt smakt.


I løpet av kvelden hadde også Lars ansvaret for underholdningen, og vi ble servert hele 2 quizer i løpet av helaftenen. Det ble nok litt i vanskeligste laget for oss lærere og ingeniører, men Lars holdt ut med et tappert ansiktsuttrykk når det for femte gangen ble foreslått Lincoln, Washington eller Churchill på spørsmål hvor dette tydeligvis var helt på jordet.

Vi takker for en kjempefin kveld, og håper vi får dra på tur med dere igjen!

Mari Eidnes

Velkommen til bioen min. Sju ord kort og elleve ord lang.