Julekalenderluke 13

I år har HemMA, som vanlig, stått på og bakt lussekatter og gått Lucia-tog tidlig om morgenen 13. desember. Vi ønsker med dette å komme med en reiseskildring fra vår ferd gjennom Moholts mange krypinn. 

Årets tidligste døråpner: Wang

Årets (største) o-nerd: Ane, lå og leste kart da vi kom inn.

Årets mest takknemlige: Rasmus. Et søtere (og trøttere) «Tusen takk!» har vi ikke fått på lenge

Årets mest rotete rom: Emil. (Det er mulig denne også går litt til deg Synne, heldigvis satt du på kjøkkenet da vi kom, så vi skal late som vi ikke så det 😉)

Årets «ferdig pakka»: Audun. Da vi kom inn her 06:04 hadde han pakka alt klart til å reise hjem. Vi tviler ikke på at du gjorde det rett før vi kom. Når baggen vender tilbake til Trondheim, håper vi den er full av nytt, edelt metall du kan henge på veggen.

Årets fineste (gutte)rom: Tintin. Mangla selve gutten, men selv om ikke du var der, var vi der. Vi lot oss imponere. Rydda til jul?

Årets douchebags: O-holt. Åpner ikke døra for damene en gang! Fysj.

Årets morgenbønn: Elin

Årets mest pratsomme: Malin. Selv om klokken var 06:12 gikk hun rett på småpraten og var den første som ga verbal respons

Årets kompliment: Idunn. Vi synes også vi var ganske fine 😉

Årets lesehest: Gustav. Da vi kom inn 06:23 satt han og øvde til eksamen

Årets besøk: Anders og Aurora. Vi kan bekrefte; de er fortsatt like søte.

Årets o-kjøkken: Kartellet! Vi blir møtt av Jørgen i sofaen (litt sjokkert), Tarjei åpner døren sin og roper HEI!!!! Og Ole Jørgen kommer også ut av rommet sitt selv og alle blir stående for småprating <3 PS: Utvekslingsstudenten ba også om oppskriften på lussekattene, på melding etterpå #win

Årets nattevaker: Jørgen W. Befant seg i sofaen da vi kom, og hadde vist sittet i den store deler av natta. HemMA konkluderer; eksamen ødelegger mye. 

Årets “Hei”: Tarjei (rimer gjør det óg).

Årets kontrast: Gaute satt i stua og leste da vi kom, med to tente adventslys. Her ble finpussen på eksamensformen prioritert. Oskar ble vekket i sengen og sjekket misfornøyd klokken. Sigrid syntes det var på tide, og påpekte at dette var fem timer før Oskar pleide å våkne til vanlig. Det viste seg at begge de to guttene skulle ha eksamen på den store Lucia-dagen. Hvilken type spissing av eksamensformen som funket best har ikke Lucia-toget fått tilbakemelding på enda.

Årets nesten ulykke: Hønseburet. Vi trodde først ikke noen kom til å åpne, men så kom Martha.

Årets reddende engel: Martha

Årets samhold: Skipp, med julekalendervisning.

Årets tekniker: Uranus. Velfortjent pga lyslenke og ikke minst (hold deg fast): luftfukter. Skal tydeligvis redde luftsammensetningen på rommet slik at slimhinnene dine ikke sprekker og du ikke blir syk. Kanskje dette er et hett tips for alle syke i klubben?? #tio2020

Årets skvett: Hannah. (startet vi å synge litt brått?)

Årets applaus: Kårhild

Årets mest lengtende: Ingeborg (sendte melding dagen før for å være sikker på at vi husket å komme og besøke henne også. Hun sto ivrig med døren oppe i sjetteetasje mens slitne kropper slet seg til toppen).

Over og ut fra oss for denne gangen, og takk for at vi fikk komme inn på deres private områder og se de herlige morratrynene deres!

PS: HUSK påmelding til bruks og å sende innlegg til bruksblækka <3 Her kommer en liten teaser. 

PPS: selv satser vi på kåringen “Lengste/multimodale/beste blogginnlegg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.