Koietur

Hu og hei!

Tradisjon tro blir det koietur i år også! Turen går til Nicokoia som ligger ved tregrensa og er i et fint skiområde med mulighet for topptur, mer informasjon om koia ligger i linken under. Total pris for hele koia er 480 kroner for leie fredag til søndag, det er 8 soveplasser og 12 bordplasser. Siden det er begrenset plasser er det førstemann til mølla som gjelder for overnatting på koia. Det er selvfølgelig lov å være med flere hvis man overnatter i telt eller lignende utenfor hytta.

For å komme seg til koia kan man enten ta buss til Brøttem eller Lundabrua, eller tog til Lundamo. Hvis man har bil kan man kjøre og parkere ved Håen slik at det blir en kortere og flatere innmarsj enn fra motsatt side. Mer informasjon om hvordan man kommer seg til koia finnes i linken under, ellers er det bare å spørre hvis noe er uklart.

http://org.ntnu.no/koiene/koiene/koiene.php?k=nicokoia

Øystein Fruseth Christiansen

Skriver mail og drikker