Elitegruppa 2017

Uttaket til NTNUIs Elitegruppe er nå klart, og vil i 2017 bestå av 36 løpere. Elitegruppa er et tilbud til de som ønsker å arbeide målrettet over tid for å bli gode i orientering. Første møte ble avholdt 13. november og planen er å ha ca. 1 møte per måned fremover.

Medlemmer i Elitegruppa 2017 (oppdatert 16.jan 2017):

Anine Ahlsand
Audhild Bakken Rognstad
Gry Granstedt
Ingrid Gulbrandsen
Ingunn Egeberg Vári
Julie Størmer
Karen Oline Kolstad
Kristine Fjellanger
Laura Ramstein
Maren J Haverstad
Marta Ulvensøen
Marte Hoff Hagen
Sigrid Alexandersen
Tonje Vassend
Vilde Malmei
Åsne Skram Trømborg

Anders Felde Olaussen
Bjørn Lundanes
Elias Thorsdal Mølnvik
Emil Granqvist (representerer NTNUI kun i Norge)
Erik Gustafsson
Henry McNulty
Håkon Fruseth Christiansen
Isak Bergset
Ivar Aukrust Osmoen
Jens Rönnols (representerer NTNUI unntatt i Sverige)
Jon Aukrust Osmoen
Jonas Klausen Espedal
Jørgen Madslien
Magne Jutulstad
Mikkel Sørensen
Olai Stensland Lillevold
Philipp von Arx (representerer NTNUI kun i Norge)
Rasmus Rørholt Theisen
Simen Aamodt
Simen Eid Nielsen

For spørsmål om Elitegruppa ta kontakt med elitekoordinatorene Camilla Öhman og Sverre Turter Sandvold eller på mail til elitekoordinator@gmail.com.

Elitegruppa har nå også sin egen side som kan finnes under Sportslig/Elitegruppa eller direkte her: http://org.ntnu.no/ogruppa/wp/?page_id=15676

Påskesamling i Skåne

Sesongen nærmer seg med stormskritt og det var dags å få litt input av kart, teknikk og ikke minst svensk terreng før vårens mange konkurranser. 17 NTNUI-ere innså viktigheten av å legge skia på hylla og børste støvet av orienteringsskoa og tok på ulike vis turen til Åhus i Skåne. Vi fant frem til de koslige små stugorna på Regenbogens camping, som hadde forstått hvor VIP vi er og hadde derfor eksklusivt åpnet campingen noen dager tidligere bare for vår skyld. Dessuten kunne de by oss på GRATIS wifi, som egentlig kostet 10kr/timen, så vi kunne få lagt ut treningen vår på Strava.

Første treningen bestod av nattorientering i naturreservatet Kronoskogen Äspet, et veldig flatt og åpent terreng som byr opp til høy fart, men med mange koller og groper å holde styr på. Også dusjene på campingen oppmuntret til tempo, ettersom man bare fikk 3 minutter med varmtvann (deretter fulgte en 2 minutter lang periode med kaldt vann/ikke noe vann). Mikkel lot seg imidlertid ikke stoppe av disse pausene og kjørte hver dag knallharde dusj-til-dusj-intervaller til han ble skremmende lik sin hjemnasjons stolthet: Rød pølse. Les videre

Selvfølgelig vil du studere i Trondheim!

Fremhevet

Har du ennå ikke bestemt deg for hvor du skal studere til høsten, eller er du usikker på om du har valgt rett? Du har kanskje hørt om Trondheims unike orienterings- og studiemiljø, men lurer på om det er noe for deg? Les mer og finn ut hvorfor Trondheim definitivt er Norges (og kanskje verdens?) beste by å bo i dersom du er student og o-løper!

Godt samhold kjennetegner NTNUI

Godt samhold kjennetegner NTNUI

Les videre

Junior VM og sørlandsgaloppen på Rauland

Under junior vm og sørlandsgaloppen på Rauland i forrige uke, hadde NTNUI både med arrangører, jwoc-løpere og sørlandsgaloppere (sg).

VM test lang og SG 1

Hele moroa starta i Høydalsmo, (hvor også den første sg ble arrangert for 60 år siden), med vm test lang og sg 1. Løpet foregikk fra Høydalsmo skule, hvor løperne fikk bryne seg på ett teknisk og fysisk krevende terreng. I tillegg viste bygda seg fra sin beste side med temperaturer opp mot, 30 grader i lufta og 20 grader i badevannet.

Les videre