Treningsoversikt Uke « 38 »

Mandagstrening (15. sep)

Oppmøte kl 18.30, Store-P, Moholt

Mandagstrening er NTNUIs mest tradisjonsrike og populære trening. Vi løper rolig langtur i Estenstadmarka med mål som Bekken (40min), Månen (1t10min) eller Liaåsen(1t40min). Mange velger å kombinere løpeturen med styrketrening inne på Dragvoll. Husk NTNUI-kort og innesko om du skal inn på Dragvoll.

Intervaller (16. sep)

Oppmøte kl 18.30, Store-P, Moholt

Lerkendal - Estenstadhytta (4 min).

Onsdagsstyrke (17. sep)

Oppmøte kl 08.00, Store-P, Moholt

Tradisjonell onsdagsstyrke. Oppmøte på Store-P, hvor vi løper ned til Idrettsbygget ved Gløshaugen. Her trener vi basisstyrke i ca 30 min. Møt opp på Store-P, eller direkte på I-bygget ca 08:20.

O-teknikk (17. sep)

Oppmøte kl 18.00, Store-P, Moholt

Ukas onsdagsteknikk går fra Granåsen. Løyper for flere nivåer. Sjekk påmeldingsside for mer info.

Les mer

Byåsennatta (18. sep)

Oppmøte kl 19.30, Store-P, Moholt

Byåsennatta ved Lian, Bymarka. Løpet inngår som første løp i KKC 2014. NB: Juniorer må løpe i D/H 21 for at løpet skal telle med i sammendraget i KKC.

Les mer

3000m-test (19. sep)

Oppmøte kl 16.30, Store-P, Moholt

Vi løper en av to 3000m-tester denne høsten. Testen løpes i utgangspunktet på Øya Stadion, med forbehold om endring ved dårlig værmelding. Første heat løper ca kl. 17:10.

Langtur (20. sep)

Oppmøte kl 10.00, Store-P, Moholt

Vi løper langtur fra Moholt. Vanligvis runder som Liaåsen opp/rundt, eller vi reiser et sted (avtales på bull). Vi deler oss i grupper etter fart og distanse.

Jaktprøven (21. sep)

Oppmøte kl 10.45, Store-P, Moholt

Freidig arrangerer Jaktprøven, en kortdistanselagkonkurranse/-stafett på Trolla. 5 løpere danner et lag, og alle konkurrerer i samme klasse. Påmelding på egen side.

Nyheter

    Aktuelle påmeldinger

  1. Påmelding: Jaktprøven Meld deg på
  2. Påmelding: O-teknikk 17/9 Meld deg på
  3. Påmelding: Påmelding NM stafett Meld deg på

Instagram: #ntnuiorientering

Viktig informasjon til nye studenter

Hu og hei!

Velkommen til Trondheim skal dere være, både nye og rutinerte o-studenter! Her kommer litt viktig informasjon for deg som er ny i Trondheim og NTNUI:

E-postlister:
E-postlistene er viktige i ogruppa, her kommer all informasjon du trenger (og ikke trenger). Så her er det bare å melde deg opp. Se e-postlister under «Om ogruppa» i menyen over.

Medlemsskap:
NTNU-studenter må kjøpe NTNUI-medlemsskap i et av idrettsbyggene eller på https://www.sit.no/trening
HIST-studenter må søke om dispensjon, se her: http://org.ntnu.no/ogruppa/wp/?p=7393
Uten gyldig NTNUI-medlemskap har man ikke rett til å løpe for eller få støtte fra NTNUI.

Kjøring:
Mange av ogruppas treninger og andre aktiviteter krever kjøring. Vanlig takst er 30kr per person for en tur innad i Trondheim. På lengre turer brukes som regel NTNUIs takst på 2,50kr/km som deles på alle passasjerer.

Drakter og løpstøy:
Nye studenter kan gå til Banan Bar i MA10-3 og kjøpe fra et drakt-lager de har der. Andre må vente på felles bestilling senere i høst. I konkurranser skal man bruke Noname-drakter med sponsormerker fra Sweco og Axess.

-Styret