Treningsoversikt Uke « 31 »

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Nyheter

Påmelding: Påmelding NM-UKA

Hu og hej!

I år er det Asker som inviterar til NM-uka den 11-14 september, og har i anledninga 125 årsjubileum. Det blir Dikemark som arena og Kjekstadmarka som konkurranseterreng. Det ser ut som Asker SK har fått til et veldig spennende konsept, som eg trur blir veldig bra. Med alle finalane frå samme arena får vi eit kompakt og fint arrangement.

Dei kjem til å dele opp bruken av terrenget. Mellomdistansefinalen og stafetten går i noke av dei samme områda. Det som ein kanskje vil betegne som den «kjappeste» delen av terrenget. Mens langdistansen vil gå i ein annan del, som er noke tyngre.

Kvalifiseringen på mellomdistanse kommer vi til å arrangere i Lier.

 Håpa det er mange som har planer om å være med og kanskje har lyst å være med på fellesopplegget med reise og overnatting. Her er det alltid god stemning! Alt frå kartanalyse til andre sosiale aktivitetar.

Sidan Asker ligger ganske sentralt i forhold til transport og befolkning, så trur eg det er mange som bur i nærheten av løpa eller som har tenkt å bu med familie eller venner. Så at vi blir ein stor gjeng på arena, med høg «bruse-faktor» er eg ganske så sikker på. I fjor var det mange gode prestasjonar både på topp- og breddenivå. Hadde vert rått om kunne fått oppleve noke liknande i år. Kanskje endå bedre? Terrenget kjem til å passe oss perfekt (som alltid).

Dette blir ei kanon veke midt i september, langt frå eksamen og stress, altså perfekt å ta seg ei skikkelig o-veke. Er du gira, så er det bare å melde seg på :)

NB! Minner om at dette er ei bindande påmelding etter at påmeldingsfristen har gått ut. Det vil komme ein seinare påmeldingsfrist for dei nye studentane som kjem opp til Trondheim til hausten. Så vi skal få med oss alle som vil!

Løpsprogram:

11. september: NM Langdistanse Første start 10.30-11.00

12. september NM: Mellomdistanse kvalifisering, Senior Første start 15.00

Siste målgang 17.00

13. september: NM Mellomdistanse finaler, Senior og Junior Første start jr 09.30

Første start sr 11.00

14. september: NM Stafett D17, H17

Påmelding:

Det er fri påmelding i alle klasser. Påmelding i Eventor:http://eventor.orientering.no/Events?startDate=2014-09-01&endDate=2014-09-30&organisations=2%2C1&classifications=International%2CChampionship%2CNational%2CRegional%2CLocal

Ordinær påmeldingsfrist er mandag 1. september kl. 23.59.

Etteranmelding så langt det er ledig plass. Siste frist kl. 17.00 2 dager før aktuelt løp.

Terreng

Alle øvelser avholdes i Kjekstadmarka. Terrenget består av blandingsskog med middels god til meget god løpbarhet. Store partier har åpen gran- og furuskog, glattskurt berg i dagen med store myrer og enkelte vann. Det er noen forkastningssoner i området hvor det er større skrenter og steinete bunn og tett skog.

Karteksempler: http://asker-skiklubb.no/fileadmin/Delt/Friidrett/Karteksempler.pdf

Transport/reise?

Her blir det mest sannsynlig fly til Gardermoen eller Sandefjord-torp. Prisen til Torp er billigst no. Skriv i kommentarfeltet korleis du har tenkt å reise, også blir det satt opp ein leiebilkabal frå påmeldingane. Vi tar ut leiebil frå den flyplassen det passar best. Her kjem meir info når det nærmar seg.

Overnatting:

Vi kjem i år til å bu på Drammen camping 20-30 min kjøring til arena. Det er ein fin avstand med tanke på forbredelsar og oppladning til løpa. Det er i tillegg ein ganske rimelig plass og bu J Hyttene er av enkle standard der vi må ta med komplett eget sengetøy / soveposer samt nødvendig kjøkkenutstyr, men prisen er kr. 400,- pr hytte pr dag og kvar hytte har 4 sengeplasser.

Skriv i kommentarfeltet kor mange netter du trenger.

Info:

Lurer du på noke meir, så er det berre å ta kontakt eller du kan ta turen inn på heimesida til NM-Uka 2014: http://asker-skiklubb.no/nm-orientering/sidemeny/nyheter/

    Aktuelle påmeldinger

  1. Påmelding: NightHawk Kommentarer av
  2. Påmelding: Stafettøkt Søndag 1. juni Kommentarer av
  3. Påmelding: Påmelding NM-Ultralang og Fjord-O Kommentarer av

Instagram: #ntnuiorientering

Selvfølgelig vil du studere i Trondheim!

Har du ennå ikke bestemt deg for hvor du skal studere til høsten, eller er du usikker på om du har valgt rett? Du har kanskje hørt om Trondheims unike orienterings- og studiemiljø, men lurer på om det er noe for deg? Les mer og finn ut hvorfor Trondheim definitivt er Norges (og kanskje verdens?) beste by å bo i dersom du er student og o-løper!

Mange løpere og godt samhold kjennetegner NTNUI!

Mange løpere og godt samhold kjennetegner NTNUI

Les videre