Treningsoversikt Uke « 48 »

Mandagstrening (23. nov)

Oppmøte kl 18.30, Grounden

Mandagstrening er NTNUIs mest tradisjonsrike og populære trening. Vi løper rolig langtur i Estenstadmarka (Flatrunden/Månen/Liaåsen) eller på vei (Vikåsen-Lade). Mange velger å kombinere løpeturen med styrketrening inne på Dragvoll fra kl. 19:15. Husk NTNUI-kort og innesko om du skal inn på Dragvoll.

Heimdal VGS (24. nov)

Oppmøte kl 08.45, Lille-p, Moholt

Heimdal VGS trening. Påmelding på facebooksiden.

Les mer

Intervaller (24. nov)

Oppmøte kl 18.30, Grounden, Moholt

Vi løper intervaller i 100meterskogen. Dette er terrengintervaller så ha gode sko, gjerne terrengsko, o-sko funker også(ett stykke med asfalt hver vei). Vi løper 6minutters drag.

Onsdagsstyrke (25. nov)

Oppmøte kl 08.00, Grounden

Oppmøte på Grounden, hvor vi løper ned til Idrettsbygget ved Gløshaugen. Her trener vi basisstyrke i ca 30 min. Møt opp på Grounden, eller direkte på I-bygget ca 08:20.

Nattrenn #4- Teknikerens aften (25. nov)

Oppmøte kl 18.00, Lille-p, Moholt

Nattrenn. Påmelding: https://www.facebook.com/events/948401635246337/ HUSK KARTPLAST!

Les mer

Jentetrening (26. nov)

Oppmøte kl 18.30, Grounden, Moholt

Vi løper først ute en rolig tur og så går vi inn på Dragvoll. I gymsalen på Dragvoll (der mandagstreniga er) blir det pilates i regi av Hedvig og Gry. Møt opp kl. 1830 på Grounden eller direkte på idrettsbygget på Dragvoll klokka 1915.

Baneintervaller (27. nov)

Oppmøte kl 16.00, Grounden, Moholt

Vi løper 1000 metere i Leangen. De raskeste starter hvert drag hvert 5te minutt, så hvert 6te for de andre. Man bør satse på å løpe 8-12 drag, så anbefaler å ligge på terkselfart( sone I3). Ta gjerne det første draget litt rolig for å komme igang.

Langtur (28. nov)

Oppmøte kl 10.00, Grounden

Langtur i Estenstadmarka. Husk drikkebelte og gjerne en eller annen form for påfyll av karbohydrater underveis!

Søndagstek (29. nov)

Oppmøte kl 10.00, Lille-p, Moholt

Påmelding kommer

Les mer

Nyheter

    Aktuelle påmeldinger

  1. Påmelding: Oball 2016! Meld deg på
  2. Påmelding: Søndagsteknikk Meld deg på
  3. Påmelding: 3000m test Meld deg på

Instagram: #ntnuiorientering

Hu & Hei – 5 dagar igjen

Fem(!) dagar er det no igjen til høstens tøffaste utfordring, og enda kortare til fristen for førehandspåmelding og -betaling; berre 1,29 døgn. Løypa er lagt, bålpost er bestemd, sjokolade og rosinar er bestilt og Gjertsenfaktoren utrekna, så no gjenstår berre løparar til å finne postane, og folk til å fylle bålpost!

Som mange har fått med seg er årets løype ikkje ei korkje som helst Hu & Hei-løype. Det er Einar Gjertsen sjølv som har lagt ho, og vi kan love at ho ikkje står noko tilbake for 1965-løypa. Så, er du gangfør og sulten på å oppleve ei ekte Gjertsen-løype i Bymarka, finn du påmeldinga her.
Er du av ein eller annan grunn ikkje lysten på dette er bålpost tingen for deg!
Skriv deg helst opp på ei ledig arbeidsoppgåve her, så vi har nok folk til rigging, sekretariat o.l. før start, og etter siste fellesstart (09:45) kan du bli med på bålpost!

Les videre

Søknad Elitegruppa 2016

SØKNADSFRIST: SØNDAG 4.OKTOBER

Om du i et kort- eller langsiktig perspektiv ønsker å satse mot å hevde deg nasjonalt og/eller internasjonalt er dette gruppen for deg. Det kreves også at du løper 10mila, Jukola og NM stafett, og at du er en viktig bidragsyter til treningsmiljøet i O-gruppa. Du skal være et godt forbilde for andre løpere i klubben.

Alle vil bli innkalt til intervju, og er du usikker på om du er «god» nok så skader det ikke å sende inn en søknad. Vi oppfordrer dere som tenker på å søke – SØK!

Praktisk:

  • Intervjuene vil bli holdt onsdag 7. og torsdag 8.oktober.
  • Opptak vil bli offentliggjort etter at alle intervjuene er gjennomført
  • Oppstart blir (mest sannsynlig) søndag 18.oktober
  • Deretter vil det være møte ca. 1 gang per måned i nærheten av Moholt, samt samlinger i treningsgruppene

 

Nærmere informasjon om tidspunkt for intervjuer kommer etter søknadsfrist.

 

Søknadsskjema finner du her

 

Send søknaden til elitekoordinator@gmail.com eller i papirformat til Elin-Kristin Hem i Herman Krags vei, 42-22. Har du spørsmål knyttet til søknadsprosessen eller Elitegruppa, ta kontakt.

 

 

Vennlig hilsen,
Elitekoordinatorene – Sverre og Elin-Kristin

Infomøte om Elitegruppa i NTNUI Orientering

Tid: 17.30 mandag 7.september

Sted: Rom JB41, NTNU Moholt

Elitegruppa i NTNUI er et tilbud for de i O-gruppa som ønsker å satse nasjonalt og internasjonalt. Gruppa består av omtrent 20-25 satsende, og det vil i løpet av høsten være en ny søknadsrunde. På mandag ønsker derfor elitekoordinatorene Sverre Turter Sandvold og Elin-Kristin Hem å fortelle hva Elitegruppa kan tilby og hvem Elitegruppa er for. 

Er du satsende og ny i Trondheim og vurderer å bytte klubb, da bør du komme! Er du allerede i NTNUI og har lyst til å bli en enda bedre orienteringsløper? Da bør du komme! Er du allerede en del av Elitegruppa? Da bør du komme for å hilse på de nye koordinatorene og dele dine erfaringer med de som vurderer å bli med! 

Torkil Eide Solstad vil fortelle om praktiske rammer rundt å være en del av NTNUI. Maren Jansson Haverstad kommer til å legge fram høstens treningsplan. 

Se Facebook-event for mer info

Håper vi ser mange nye og kjente fjes! 

Husk at det er langtur eller styrke med O-gruppa 18:30 fra Grounden på Moholt. 

Spørsmål? 
Ta kontakt med Sverre eller Elin-Kristin