Draktbestilling

Hu & Hei!
Tiden har kommet for ny draktbestilling. For å få tøyet så fort som mulig, spesielt for de nye som ikke eier noe grønt, gult og svart enda, blir det tatt opp bestilling på NTNUI-tøy nå og ikke i desember slik vi pleier. For at et produkt skal kunne bestilles må det være bestilt opp minst 10 eksemplarer av hvert produkt. Prisene i skjemaet er kun veiledende, og kan variere litt fra bestilling til bestilling.
Det tar opp til 6 uker før vi får bestillingen, og neste bestillingsrunde blir ikke før neste semester (det vil kun bli ei mindre bestilling). Om du ikke har byttet til NTNUI enda, men tenker å gjøre det før neste sesong er det altså nå du må bestille for å få de fresheste draktene i o-miljøet. Tenk nøye gjennom hva du vil ha og trenger av tøy, for det er ikke gitt at vi har din størrelse på lager dersom du plutselig skal finne ut at du trenger noe senere.
Minner om at det er krav til riktig bekledning på konkurranser og reiser for å kunne motta reisestøtte og refusjon av startkontigenter. 
Fyll inn skjemaet under for hva du ønsker å bestille
Frist onsdag 13.september.
 
Om det er noe du ønsker å prøve, ta kontakt med noen du kjenner som eier NTNUI-tøy eller meg.
Mvh Kajsa Stina Sandstad
Draktansvarlig