TIO-preppe-pepp: Camilla

Navn og kallenavn: Camilla Elisabet Öhman. Lytter til Mill, Millis, Milla, Cammomill, Camz, Cam, selv om det mest er Binna det går i om dagen. Etappe(ønske): Fikk sisteetappen, og derfor er den mitt ønske. Før lagene ble tatt ut tenkte jeg at 2. etappe hadde vært digg, selv om det eneste som mangler i 10mila-historikken er 1. etappen. Kanskje skal prøve å få den til neste år, har jo veldig spissete albuer. (Drømme)lag: Drømte om lag 4, trodde det skulle bli lag 5, men er så heldig å få løpe på verdens beste 3. lag! Singel? Nei, har kosebamse. Det du gleder deg mest til på TIO: Stemninga! Viktigst å slå: Alle andre 3. lag. Utfordringen i år: Å være våken om natta Hva tenker du om terrenget? "Är huvudet dumt får benen lida"
Blir ikke like koselig i myrene i GBG

Blir ikke like koselig i myrene i GBG

Det viktigste du tar med: SI, kompass, o-sko, sikkerhetsnåler. Største tidligere TIO-tabber: 1. Stoppet for å tisse 2. Stoppet for å knyte om skoene 3. Gått for mye på arenaen og bltit sliten før løp. Dine beste forberedelsestips: RunningWild og Tiosamlinger. På løpsdagen anbefaler jeg å bli Ormfeldt, det får beina i fin form!
Bedre en jogging

Bedre en jogging

Hva er ditt beste minne fra TIO? Har dårlig hukommelse, men husker at et år når jeg var med som coach pga skade, lå jeg plutselig i et telt og fikk massage av landslagets tidligere massør. Hvordan har du lagt opp vintertreningen og formtoppingen? Influensa i jula og jobbreiser har lagt grunnen for en veldig periodisering av trening, men har fått med meg begge tiosamlingene og har snart blitt bra i benen igjen etter masse uttaksløp. Hvem vinner bankettbussen og hvorfor? Jeg håper seph på Generalen, men tror Gry har trent bra i vinter...