Ukas profil: Lars Owren

Navn: Lars Berge Owren Alder: 24 Sivilstatus: Singel Moderklubb: Freidig Beste løp så langt: NM Natt 2010 Favorittrening: Rolig langtur vinterstid i Bymarka Største konkurrent: Gustav Fiskum 16358805_10154162544296232_78521392_n Hva studerer du, og hva skal du bli når du blir stor? Ingeniørvitenskap og IKT. Når jeg blir stor skal jeg bli kjendis. Hvilket lag og etappe sikter du mot på tiomila? En kort nattetappe for andrelaget hadde vært fint. Hvordan er drømmedaten; Hva, hvor og med hvem? Netflix and chill med Selena Gomez, evt romantisk fjelltur med ei hyggelig NTNUI-jente. Har du en funfact om deg selv? Jeg var en kort periode vokalist i klassebandet på barneskolen, uten å tørre å synge et eneste ord. Vi fikk aldri noen spillejobb. Hva er din beste utenomsportslige historie? Sparer den til drømmedaten. Hva er det beste med NTNUI, og hvorfor anbefaler du andre å velge NTNUI? Veldig bra miljø både sosialt og for trening. Synes o-kjøkken alene er en god nok grunn til å studere i Trondheim. Beskriv deg selv med tre ord: sjenert, ydmyk, legende.