Julekalender luke 4 – Ny hønemor?

Hvem blir hønseburets neste hønemor etter Emmas flukt fra hønsegården?

Vår hønemor flytter ut etter tre og ett halvt år. Emma er som en mor, hun har svar på alt ifra hvor du har lagt nøklene dine til hva du gjør når du har 5 liter melk som holder på å gå ut på dato.

Tale

Tale er en ypperlig kandidat som hønemor, men med sine egenskaper har hun allerede fått tildelt posisjonen som burets hane.

Marlin

Marlin har en del pros, hun har fått observere Emma i hønsegården lengst (stilt desidert flest spørsmål, burde kanskje begynne å kunne noen svar?), og er den av oss som er best på å ha mange egg i luften. Men dessverre ryker hun da hun tross alt ikke kan lage surdeigsbrød, og dessuten er hun en TikTok-jente.

Klara

Klara er Emmas innbytter, og til nå har vi kanskje bare sett to likhet: hun er en Reeler, dette er ett åpenbart mammatrekk, og hun snakker svensk. Ellers enn dette er klara rett og slett en joker.

Anniken

Anniken har om ikke enda flere likhetstrekk med Emma, som gjør henne til en soleklar favoritt: bor på kjærlighetssiden av buret, går medisin og er også en Reeler. I tillegg til dette har hun pupper, noe vi også ser som en pro.

Det kan se ut som det er Anniken som tar over som hønemor, og det kan også se ut som det kan bli kaos i hønseburet!