Faddermiddag på Utposten!

En måned forsinka blogginnlegg, men bedre sent enn aldri!

12. september var Apollo invitert til Utposten til en forrykende faddermiddag. 

Med godt mot gikk vi mot Utposten, og Martine og Sara utvekslet siste setning med hverandre; “Vi skal ikke bli de fulleste i kveld”. Avsted gikk vi til HK 53, hvor Utposten ventet. I døra ble vi møtt av Eirik kledd i fullt smittevernutstyr, og vi tenkte alle at den ferske norgesmesteren skulle holde seg langt unna alkoholen og smitte den kvelden. Dette ble raskt motbevist. Utposten hadde beregnet tiden godt, og forretten ble servert øyeblikkelig etter ankomst. De fleste av oss ble enige om at vi ble servert en lefserull med laks, foruten Sara, som trodde det var spekeskinke. 

Det var nå klart for første aktivitet; Chili eller paprika. Godt forsøk HP, men tårene avslørte deg.

Med en litt preget HP, var vi alle klare for å få servert middag. På menyen sto kylling, fløtegratinerte poteter og brokkoli. Nam. Vi var nå gode og mette, og klare for en ny challenge; vodka eller vann. Dette viste seg å være en challenge vi var gode på, og pokerfjeset skulle det ikke stå på i hvert fall. Vodka har vi drukket før. 

Så var det tid for Ølympiske leker. 

Marius Pytten var elendig til å kaste egg eller var det kanskje Kamilla som var elendig til å ta i mot, som resulterte i dette bildet:

Så kom tiden where it all went wrong!!!! Hjemmelaget brownie med is ble servert, før tidenes shotte-krig startet. Shuffleboard Utposten-edition var i gang, og det ble en intens kamp mellom Martine og Eirik. Martine gikk hardt ut og påførte Eirik flere shots, men dette skulle vise seg å få store konsekvenser. For når gutta begynte å treffe, ble shoten tildelt Martine. Med stigende promille begynte vi å bli klare til å ta turen til D16, en bankett flere av oss ikke husker. 

Tusen takk til Utposten for fantastisk service, nydelig mat, og at glassene aldri sto tomme!