Julekalender luke -1: Bolivarevangeliet

Det skjedde i de dager at det gikk ut befaling fra keiserinne Anna Ulvensøen om at hele Moholt skulle innskrives i medlemsregisteret. Denne første innskrivning ble holdt mens Bolivar var landshøvding hos D51. Og alle drog av sted for å la seg innskrive, hver til sin plass. Jakob, Håvard, Øystein og Vegard drog da fra kjøkkenet D51 opp til Bymarka, til nattrenn siden de var av tiolagets hus og ætt, for å la seg innskrive sammen med resten av Ogruppa, sin elskede, som ventet på tio.

Og mens de var der, kom tiden da Flaskeposten skulle bli fem, og de hentet Bolivar, den førstefødte, svøpte ham og la ham i sofaen. For det var ikke plass til ham på D51. 

Bolivar, den førstefødte, og andre skatter

Årene gikk, og Bolivar strålte i sitt nye herredømme. Han ga håp og glede til alle som møtte ham, og fikk med tiden en stor følgerskare. Han spredte sitt budskap på EC dahls, til stor begeistring. På gudenes natteliv viste han kjærlighet og omsorg, til enhver fortapt sjel som ikke skjønte o-løypa på samfundet. Under O-store Ogruppas dag svevde han over menneskene med sitt nærvær. 

Etterhvert som følgerskaren vokste, kunne man hos enkelte skimte misunnelse og grådighet. I det herrens år 2021, da teletubbiene hadde forlatt flaskeposten, og vendt videre til D16, sa noen o-løpere til hverandre “La oss gå inn til Flaskeposten for å se dette som har hendt, og som Herren har kunngjort oss.” Og de skyndte seg av sted og fant Bolivar som lå i sofaen. Overskylt av misunnelse og begjær bestemte den ene i gruppen, Judas, å ta med seg Bolivar videre. Bolivar måtte gjennom flere prøvelser denne kvelden. Først måtte han overvinne en storm av dunfjær, før et masseslagsmål ventet. Deretter ble Bolivar dratt opp trappene til sitt siste måltid, i gangen mellom Ullers og Meldeposten. Siden har ingen sett ham……

Flaskeposten er fortapt, og ber dag og natt etter at et julemirakel skal skje. 

Kan Bolivar vende tilbake?

P.S. Dersom du har sett Bolivar etter O-store Odag i herrens år 2021, slide into our DMs (@flaskeposten_). Det er ingenting vi ønsker mer til jul enn å få Bolivar tilbake <3