Audun Heimdals Hu & Hei 2024

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Audun Heimdals Hu&Hei er en hyllest til Audun og hans bidrag til o-miljøet i NTNUI. Vårt mål et at rennet blir en årlig tradisjon, og at Auduns minne på den måten kan leve videre i NTNUI, selv etter at hans jevnaldrende har forlatt klubben. Audun var selv sentral da ideen om et Hu&Hei på ski oppstod. Håpet er at løpet kan fange essensen av noe av det Audun var aller mest glad i; lange skareturer i vakker natur.

Resulater: Resultater

PM: PM Hu&Hei 2024Merk: Starten er flyttet til kl 10:00

Innbydelse: Innbydelse_2024

PM og tips til løpsdagen blir delt på Eventor og Facebooksiden til arragmenetet: Facebook. Trykk interessert eller skal på Facebook for å holde deg oppdatert!

Ved forhåndsbetaling:

Påmelding uten kart: 200kr. Påmelding med kart: 200 kr + 100 kr kart + 20 kr laminering = 320kr.

Betaling til Vipps til NTNUI Orientering 726401. Ved menyvalg velg «Alle» og deretter velg Hu & hei vinter, med eller uten kart. Har du ikke vipps kan du overfør riktig beløp til NTNUI Orientering sin konto 8601.43.52769, merk betalingen med Hu&Hei Vinter + navn. Velg deretter “Ja” på ”betaler på forhånd?” ved påmelding. Forhåndsbetaling må skje ila onsdag 06.mars, slik at vi får registrert det innen løpet. Etteranmelding gjøres per mail til aasneh@icloud.com.