#6 – liadronninga klar for nye mil

Dagens intervjuobjekt (ja, bloggen er frekk nok til å objektifisere kvinner) har bevist at en uke er nok til å samle flere hundre kilometer med treningsgrunnlag, så for de som ikke er i gang før tio er det bare å begynne å trene!

Navn? Ingunn Egeberg Vári

Drømmeetappe og drømmelag?  Det hadde vært en ære å få en etappe for 3. lagets elite-babes.

Vellykket eksamen, vellykket løp eller vellykket bankett? Med en 1011 km lang bankett vet jeg i hvert fall at den blir vellykket.

Beste tiominne? Tiomila i Göteborg 2017, kl 05:22, da sola endelig sto opp og håret mitt tinte etter å ha vært fryst hele tionatta. Tips fra meg; ikke dusj håret om du har tenkt å døgne.

Hvordan topper du formen inn mot tio? Jeg satser på at et uvisst antall timer på tio-bussen er den perfekte oppladningen.

Bloggen presenterer: Personifisering av følelsen av å vente på den du skal veksle med.

En helt tilfeldig uke i høst løp du jo mer enn 4 mil hver dag, hvor mange mil blir det i løpet av tiodøgnet? Mange nok. Og forhåpentligvis flere enn Macka.

Hvor mange herreherrelag slår dameherrelaget i år? Flere enn herredamelaget i hvert fall.

Beskriv din drømmebom: Bommen tetklyngene får på sistepost, slik at begge våre sisteetappeløpere får ryggen fri og defilerer inn til mål, til liflige toner fra stortromma og huing og heiing.

Vinne tio? Tradisjoner er til for å følges.

Tarjei Holo

Eneste som har vært regjerende mester på Bakrusspretten to år på rad