Faddermiddag på TurbO

Vi var så heldige å få flaskepost på døra med invitasjon fra Turbo. Faddermiddagen stod til alle forventninger nyinnflyttede jenter kunne hatt. Guttene varta opp med treretters og god stemning. Velkomstdrink, bruschetta og «Ryktet går» var en bra start på kvelden.

Vertene leverte med god service og et variert tilbud; til den gode gryten vi fikk til middag ble vi servert hjemmebrygget vin (fra Skipp), og et ellers godt utvalg av det man måtte ønske for å slukke tørsten. Og som om ikke det var nok, fikk vi servert dessert i verdensklasse. Helt klart den beste sjokoladefondanten vi på Flaskeposten har smakt!

Etter middagen fikk vi utfordret hvor godt vi kjenner hverandre i en morsom lek. Selv om jentene så ut til å lede lenge, tok guttene innersvingen og en knepen seier på slutten. Videre viste Turbo seg nok en gang som sterkest da Jonas slo til med overlegen seier i «That’s you».

Stemningen var god utover kvelden, og Anniken var kanskje den som var mest i slaget av alle. Ikke en gang de andre på flaskeposten har sett en så lattermild Anniken før.
Et av kveldens mange høydepunkt var bartender-Kristoffers flammeshow med noen helt fantastiske drinker. Ingenting slår det å avslutte kvelden med Stig Roar Olsen og Togmannen. Det ble en veldig vellykket faddermiddag.

Terningkast 6.

Sannhetens time: Anniken i avhør

Anna Ulvensøen

En ulv kommer alltid i tospann - en stor og en liten. Jeg er den lille.