O – ball 2022

Hu og hei!

 

Endelig er o-ball påmeldingen her! O ball blir (forhåpentligvis) fredag 28/1 på Studenterhytta! Det blir hoppvors, badstue, stamp, middag, kåringer, dans og masse moro!!

 

Tentativt program:

1400: Avreise rema 1000 moholt. Det er tillat med alkohol på bussen.

Hoppvors, badstue, stamp

Ca 2000: Middag, taler, kåringer og DANSING

ca 0200: Hjemtur. Det kommer taxikabal.

 

I påmeldingen må du krysse av for om du vil være med på buss, matalternativ (allergi/vegetarisk), og om du vil overnatte. De som overnatter får gratis frokost dagen etter, og er med og vasker/rydder. Det er bestilt overnatting til 15. Oppfordrer til dette!

 

Prisen for oball blir omtrent 200-400kr pr pers.

 

Det er viktig at alle som vil på oball melder seg på! Påmeldingen er ikke bindende enda, da vi ikke har tatt en avgjørelse om det blir eller ikke. Avgjørelsen tas på styremøte 17/1, da vi vet mer om de nye reglene fra regjeringen. Etter dette er påmeldingen bindende, men jeg kommer tilbake til dette. Det er allikevel viktig at dere melder dere på, så vi får et antall å gå ut i fra når vi skal vurdere arrangementet opp mot de nye reglene. Første frist for å melde seg på blir derfor 16/1. 

Mer info kommer etter den bindende påmeldingen.

Jeg gleder meg sååå masse!!!! Dette blir årets, og fjorårets, høydepunkt, så håper alle er med på å krysse alt vi har for at det blir noe av!!!

Ta kontakt om du har noen spørsmål!