Femmila 2008/2009

Velkommen til Skiraffen-femmila 13. desember 2008

Skiraffen-rennet vil i år, som før, ha start fra Vintervassmyra. Rennet vil selvsagt gå i klassisk stil og ha individuel start. Nytt av året er er lengden på løypa. Femmilsrennet vil ikke stå i NFSs terminliste.

Resultater fra årets renn finner du her.
Takk til alle som stilte til start!

Siste nytt fra rennlederen

Hallais! Minner om neste helgs store begivenhet i Bymarka, Skiraffenrennet!

Det vil være muligheter for de som synes 5 mil er langt til å delta i en egen “koffert” klasse over kun 2 runder.. Dette vil altså være like langt som damerennet..

Start er satt til klokka 10 på lørdagen, greit om dere som skal være med møter opp litt før for startnummerutdeling og siste info om rennet. Det kan være smart å sette seg inn i hvor løype går, men det vil delvis være merket så d skal gå ann å finne fram..

Ellers sier værmeldingene: Lykke t!

Vi snakkes

Bakgrunn

Bakgrunnen for rennet er at noen i NTNUI Langrenn synes det er for få skirenn av den gode, gamle typen. Det nærmeste man kommer denne tradisjonsrike distansen i dag, er fellesstart i NM del 2, der man aller helst skal gå 10 runder for å glede publikum. Derfor vil vi i NTNUI Langrenn arrangere en god femmil i noen av Bymarkas fineste områder.

Det er selvsagt ikke sikkert det er snø 13. desember, men vi krysser fingrene og håper på at vi kan arrangere løypa i sin fulle lengde. Starten er som nevnt på Vintervassmyra. Derfra vil løypa gå korteste vei ned til Stykket, derfra videre til Klokktjønna og Frøset. Løypa vil deretter passere Høgåsbakken og gå videre ut Strupen, opp til Rønningen og ned til Marka. Derfra satser vi på å legge løypa langs sørsida av Skjellbreia og opp Skjellbreidalen, før løypa vender inn mot passering på Vintervassmyra. Denne løypa skulle bli ca. 17 km, og det skal gås tre runder.

Løypa kan sees på kartet under

Én tanke om “Femmila 2008/2009

  1. Tilbaketråkk: Femmila 2014 arrangeres | NTNUI Langrenn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *