Varsling og baksidekontakt

Ønsker du å melde fra om en uønsket hendelse, eller vil du at noen skal bli kjent med at du, eller noen andre, har det vanskelig? I langrennsgruppa ønsker vi at alle skal ha det bra og at alle skal føle seg velkommen. Vi ønsker derfor at du tar kontakt med oss dersom du har noe på hjertet.

Vi behandler alle sensitive saker med høy diskresjon. Ønsker du å være anonym skal vi legge til rette for at alt blir behandlet godt. Våre kontakter tar deg seriøst og behandler saken på en ordentlig måte. Du får også siste ord hvis kontakten din ønsker å involvere noen andre i granskingen. Alle som behandler din sak har taushetsplinkt. Dersom taushetsplikten ikke overholdes, vil styremedlemmet avskjediges.

Vi har flere måter du kan kontakte oss på:

Varsling til leder:

Meld fra til leder dersom du har opplevd en hendelse som ikke burde skjedd. Det kan være en farlig situasjon, overdreven alkoholkonsum, drikkepress, seksuell trakassering og andre ubehagelige hendelser. Om du melder i fra, gjør du det enklere for oss at lignende ikke skjer igjen.

  • Leder kan motta varsler via mail til langrenn-varsling@ntnui.no. Dette er en tjeneste som ikke er anonym, da ditt mail-alias blir synlig for oss som mottaker. Alle mail som mottas på denne kontoen er underlagt taushetsplikt og vil ikke bli delt videre.
  • Google-skjema: https://forms.gle/8QxFJ77hePsKKd63A. Dette er en helt anonym tjeneste, der kun leder har tilgang til hva som står skrevet. Du forblir anonym, og bestemmer selv hvor mye du vil dele. Dataen fra skjemaet lagres i en krypert google-disk bare leder har tilgang på.

Varsling til baksidekontakt:

Ta kontakt med baksidekontakt dersom du vil at en skal bli kjent med at noen i langrennsgruppa ikke har det bra. Du kan ta kontakt på vegne av deg selv, eller du kan sende inn bekymringsmelding om andre. Dette kan være psykiske problemer, anstrengt forhold til mat og trening, at noen har gjennomgått noe vanskelig eller lignende problemer. Baksidekontaken er ikke et styremedlem, og er helt uavhengig fra styret.

  • Baksidekontakt kan nås ved å sende mail til langrenn-bakside@ntnui.no. Dette er en tjeneste som ikke er anonym, da ditt mail-alias blir synlig for oss som mottaker. Alle mail som mottas på denne kontoen er underlagt taushetsplikt og vil ikke bli delt videre.
  • Google-skjema: Dette er en helt anonym tjeneste, hvor baksidekontaken vil behandle saken videre.

Andre aktuelle nettsider og innstanser:

NTNUIs varslingsside sentralt

Rådgivning om spiseforstyrrelser – ROS

Sit Samtaletjenester

NTNUs beredskapsportal- Sikresiden.no