Treninger

Antallet løpere på trening varierer gjennom høsten og vinteren, med opptil 90 deltakere på elghufsintervaller i høstsemesteret.

I høstsemesteret legges det opp fire-fem økter i uka, med tirsdagsintervall og Vassfjellhufs på lørdager som de mest populære i tillegg til langtur søndag formiddag og diverse rulleski-økter. Hver uke oppdateres treningsplanen som du finner på forsiden.

Litt mer om de faste øktene og noen andre godbiter:

Tirsdag

Da har vi intervalløkt. Denne foregår som løping, både uten og med staver. Dette er ukas mest populære økt, og en super start på uka. Økta har deltagere på alle nivå! Oppmøtet er vanligvis 18:00 ved Hovedbygningen, men dette kan variere, så hold deg oppdatert i påmeldinga og på slack!

Onsdag

Basisstyrke fra 08:00 til 09:00 på Idrettsbygget Gløshaugen. Her er det basisstyrke i fokus, samt litt pump og svette.

Torsdag

Vi har som oftest intervall på rulleski så lenge forholdene holder. Gode økter som kan nevnes er 6*5 min i Bjørndalen fra Sluppen til Saupstad og 6*6 min fra Ila til Skistua. Oppmøte er som regel klokka 18:00 på Stavne bru.

Lørdag

I normale uker er det elghufsintervaller opp Vassfjellet, hvor du får Trøndelags beste utsikt. Oppmøte er 8:30 ved Hovedbygningen på Gløshaugen, men ikke la deg skremme; dette er den perfekte økta etter en fuktig natt på Samf!

Søndag

Enten tradisjonell løpelangtur i Estenstadmarka eller Bymarka, eller rulleski langtur. Oppmøtested varier med hvor det skal løpes. Oppmøtested for rulleskituren er Stavne bru. Oppmøtetid er 09:00. En kjempefin måte å starte søndagen på!

Kjøring til trening

På treninger der det trengs kjøring er som regel oppmøtested Hovedbygget. Alle som disponerer bil oppfordres til å møte der, slik at alle kommer seg på trening. Vanlig takst er 30 kroner for å sitte på til Bymarka, 40 kroner til Granåsen og 50 kr til Vassfjellet. Kjøring til samlinger dekkes av langrennsgruppa.