Om Teamet

I samarbeid med Sweco dannet vi høsten 2018 langløpslaget Team NTNUI Sweco, som kom på beina rekordraskt, og deltok for første gang i Visma Ski Classics sesongen 2018/2019. Teamet er unikt i langløpssirkuset, da det utelukkende består av studenter som satser vel så hardt på universitetsstudier som i skisporet, og er en perfekt måte å ha det morsomt med langrenn selv etter studiestart!

«Vårt grønne tog kommer garantert til å synes i vinter, og skulle det mot formodning slå feil har i hvert fall alle på laget en god utdanning når idrettskarrieren er over.»

– Tidligere Team Manager Matias Noren

Team NTNUI Sweco er verdens eneste langrennssatsning sprunget ut av et universitetsmiljø, der alle løpere går høyere utdanning, samt satser knallhardt på ski og et givende studentliv. Sammen med et knippe sponsorer legger vi til rette for at dette er mulig, der vi særlig vil trekke fram Sweco Norge AS og Anlegg Øst Entreprenør. Vil du også bidra til verdens råeste satsning, der dere både får god synlighet, men også tilgang til Norges smarteste hoder? Send en mail til thomas.meinicke@ntnui.no, da vel! Vi vil gjerne høre fra deg!!

Administrasjonen sesongen 2023/2024

Erling Owren Team Manager og smører erling.owren@ntnui.no Bygg- og miljøteknikk
Thomas Meinicke Team Manager og sponsorsjef thomas.meinicke@ntnui.no Bioteknologi

Faktureringsinfo:

Org.nummer: 975728773
Adresse: Christian Frederiks gate 20, 7030 Trondheim
Kontonummer: 86018872767
E-post langrenn-kasserer@ntnui.no. OBS! Sett Teamets leder på kopi