Team NTNUI

 

Team NTNUI ble etablert høsten 2018 og har vært en aktiv deltaker i Ski Classics siden sesongen 2018/2019. Laget skiller seg ut i Ski Classics ved å bestå utelukkende av studenter som dedikerer seg både til studiene og til langrennssporten. Dette gir en unik mulighet til å kombinere akademisk suksess med sportslig utvikling, og viser at det er mulig å ha det morsomt med langrenn selv etter at studiene har begynt!

«Vårt grønne tog kommer garantert til å synes i vinter, og skulle det mot formodning slå feil har i hvert fall alle på laget en god utdanning når idrettskarrieren er over.»

– Tidligere Team Manager Matias Noren

Sesongen 23/24 ble teamets sterkeste med en 17 plass i lagkonkurransen og vi sikter mot nye høyder. Vil du bli med på noe unikt? Vi søker etter skiløpere som enten skal begynne eller allerede studerer ved NTNU, og som er villige til å legge ned det nødvendige arbeidet for å prestere på høyt nivå. Vi ønsker også sosiale utøvere som kan bidra positivt til miljøet i NTNUI, med vekt på god lagmoral.

Resultater fra langløp er mest relevante i søknaden, men prestasjoner innen allround langrenn kan også være fordelaktige. Det viktigste er at du er motivert og villig til å bidra til et godt miljø. Vi har det svært morsomt på turene våre. 

Vi forventer at utøverne prioriterer Ski Classics-renn, men det er også viktig å balansere dette med studiene. Vi oppfordrer alle interesserte til å søke!

Søknadsfrist 20 august kl 23:59

Ved spørsmål om søknad kontakt lauritz.sogn-larssen@ntnui.no

Team NTNUI er verdens eneste langrennslag som har sin opprinnelse i et universitetsmiljø, der alle utøvere kombinerer høyere utdanning med en dedikert satsing på ski og et givende studentliv. Denne unike satsingen er ikke mulig uten støtte fra sponsorer. Ønsker du å bidra til verdens mest imponerende satsing, som gir både økt synlighet og tilgang til Norges smarteste hoder? Ta kontakt med oss på mail til halfdan.baumann@ntnui.no. Vi ser frem til å høre fra deg!

Team Manager sesongen 2024/2025 

Halfdan Baumann +47 90261080 halfdan.baumann@ntnui.no Siviløkonom
Lauritz Sogn-Larssen +47 46362222 lauritz.sogn-larssen@ntnui.no Maskin- og energiteknologi

Ta kontakt for spørsmål!

 
 
 

 


@teamntnuisweco
Omtale i media:

Faktureringsinfo:

Org.nummer: 975728773
Adresse: Christian Frederiks gate 20, 7030 Trondheim
Kontonummer: 86018872767
E-post langrenn-kasserer@ntnui.no. OBS! Sett Teamets leder på kopi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *