Klubbtøy

Det grønne toget

Har du lyst til å bli med i det grønne toget?

NTNUI har om mulig verdens mest ikoniske draktdesign, der de grønne, gule og sorte stripene blir kjent igjen i hele landet. Mange av landets innbyggere har et personlig forhold til NTNU/NTH og NTNUI, og vil av den grunn kjenne igjen de flotte draktene våre, selv lenge etter studietida. Går du grønnkledd i Nordmarka i juleferien, kan vi garantere at du kommer til å få bekreftende blikk fra forbipasserende, samt HU og HEI som tilrop. Og dersom du går skirenn, vil du være den som får mest heiing av tilfeldige langs løypa! Med andre ord; løp og kjøp våre flotte drakter!

Men du lurer nok sikkert på hva som er grunnen til at akkurat disse fargene ble valgt? Det er nemlig ingen tilfeldighet! Da NTHIs identitet ble skapt på Gløshaugen høsten 1910, var det vitenskapen som skulle avgjøre hvilke farger som skulle kle opp studentene fra fra NTH. Med draktene ville de jo gjerne vekke oppmerksomhet, og med grønn, gul og sort ville de klare nettopp dette! Grønn, gul og sort er nemlig de enste fargene som lar seg skille fra hverandre på et svart-hvitt-foto! Så av den grunn ble disse fargene valgt, og det er de samme fargene vi elsker den dag i dag!

I dag er det Noname som står som langrennsgruppas klesleverandør, og høstens bestillingsrunde skjer alltid siste uka i september. Dette annonseres på interne kanaler, per dags dato Slack. Gruppas hovedsponsor er Sweco, der Sweco-logoen på klær og annet materiell aldri må dekkes til, eller ødelegges på annet vis. Logoer til konkurrerende bedrifter kan aldri trykkes på NTNUI-klær.

Det er dessuten krav til klubbtøy dersom du ønsker refusjon for rennene du skal gå til vinteren. Nok en grunn til å se røff ut i sporet!